Boekenplank:
Kies

Boeken van Lee Vance

Meer over Lee Vance

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Wraakhandel
Manhattan, 2002. Mark Wallace is getrouwd met Claire, de liefde van zijn leven. Ze hebben twee slimme, mooie kinderen en hij heeft een topbaan op Wall Street. Dan slaat het noodlot toe: op een avond wordt hun twaalfjarige zoon Kyle op straat gekidnapt. De jongen verdwijnt spoorloos.

Zes jaar later bezwijkt het huwelijk van Mark en Claire bijna onder het gewicht van het verlies en de onzekerheid. Mark heeft zich op zijn werk gestort en is inmiddels een van de machtigste consultants op de olie- en energiemarkt. Dan breekt de financiële crisis van 2008 in al zijn hevigheid los. Banken en overheden lopen enorm gevaar. Toch valt er voor sommigen ook heel veel geld te verdienen.

Mark ontvangt vertrouwelijke informatie over de olievoorraad van Saoedi-Arabië. Deze kennis kan hem miljarden dollars opleveren, maar is de informatie wel betrouwbaar? Wanneer Mark op onderzoek uitgaat, doet hij een schokkende ontdekking. Zijn informant is ook in het bezit van een foto van Kyle. Een foto die net voor zijn verdwijning is gemaakt...
Schrijver: Lee Vance
Oorspronkelijke titel: The garden of betrayal
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022556221
Uitgever: Boekerij