Boekenplank:
Kies
  • Home
  • V
  • Jane Elizabeth Varley

Boeken van Jane Elizabeth Varley

Meer over Jane Elizabeth Varley

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De surprise-party - Wives and lovers
  • Man en macht - Husbands and other lovers

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe surprise-party
Victoria heeft het verjaardagsfeest van haar man David tot in de puntjes geregeld. Hij kan pronken met zijn prachtige huis en hun uiterlijk perfecte leven en zijn charmes optimaal te benutten om het startsein voor zijn politieke carrière te geven. De aanwezigheid van haar zussen doet Victoria goed, maar desondanks heeft de feestavond voor haar slechts onplezierige verrassingen in petto. David toont een kant van zijn karakter die Victoria diep schokt. En nog diezelfde avond overlijdt de echtgenoot van haar jongste zus Annie.

Victoria probeert te doen alsof er niets aan de hand is, totdat Annie een zelfmoordpoging doet en Clara, haar andere zus, haar meedeelt dat David haar bedriegt en hun prachtige huis in de verkoop heeft gezet. Victoria wil het niet horen, maar vindt David inmiddels zo onuitstaanbaar en arrogant dat haar laatste restje liefde dreigt te doven. Als Victoria dan bij toeval de speech vindt die David op een verkiezingsbijeenkomst zal voorlezen en waarin hij zijn nieuwe vrouw voorstelt, weet ze dat haar huwelijk ten einde is. Maar haar wraak zal zoet zijn...

Na enige tijd geeft Victoria weer een party, een housewarming party dit keer. En ook nu zijn haar zussen van de partij. En geen van drieën had kunnen vermoeden dat hun levens in zo korte tijd zo veranderd zouden zijn.
Schrijver: Jane Elizabeth Varley
Oorspronkelijke titel: Wives and lovers
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789041014863
Uitgever: Van Reemst
Man en macht
Voor de buitenwereld hebben Susannah en James een perfect leven, met een mooi huis, een succesvolle carrière en een levensstijl om jaloers op te zijn. Maar achter de gesloten deuren is hun huwelijk een slagveld waarin Susannah een hopeloze strijd levert tegen de gevolgen van James' drankprobleem. Terwijl ze angstvallig probeert alle sporen verborgen te houden voor haar omgeving, worstelt ze met haar eigen pijnlijke herinneringen. Maar wil en kan ze James ook steunen als zijn leven een dramatische wending neemt?

Robert, de jongere broer van James, is oprichter van een prestigieus pr-bureau, 38 jaar, meervoudig miljonair en womanizer pur sang. Met een uitgekiend web van leugens en verzinsels verstrikt hij de ene vrouw na de andere in zijn leven waarbij hij ervoor zorgt dat ze nooit meer los komen van zijn macht. Zijn ex-vrouw Tabitha levert een eindeloos gevecht voor haar vrijheid en die van haar dochtertje. Jasmine, z'n ex-vriendin, verliest door zijn toedoen alles wat belangrijk voor haar is. En hoe zal het Natasha vergaan, zijn mooie maar kwetsbare nieuwe vriendin?
Schrijver: Jane Elizabeth Varley
Oorspronkelijke titel: Husbands and other lovers
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026985393
Uitgever: Van Holkema & Warendorf