Boekenplank:
Kies

Boeken van Cynthia Victor

Cynthia Victor bestond uit het schrijversduo Victoria Skurnick en Cynthia Katz.

Meer over Cynthia Victor

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Cynthia Katz, Victoria Skurnick

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Ik roep je in mijn dromen - Only you
  • Schaduw uit het verleden - Relative sins
  • Stille tranen - What matters most
  • Zoete wraak - The secret

gedetailleerd overzicht

OverzichtIk roep je in mijn dromen
'Er lagen groene lakens over haar heen, maar die waren al rood gekleurd. Haar huid was bleek in het harde licht van de operatielampen. Met gesloten ogen lag ze stil op de narcose te wachten. Hij keek recht in haar gezicht. Oh nee! Snel deed hij een stap achteruit. Zij was het... Dat kon toch niet! Ze was voor zijn ogen aan het doodbloeden. Maar hij kon haar niet opereren. Iemand anders zou het moeten doen...'

Carlin Squire en Ben Dameroff worden als tieners dolverliefd op elkaar. Tot een enkel telefoontje - waarin een tragisch familiegeheim wordt onthuld - een abrupt einde maakt aan hun relatie.

Gebukt onder dit verdriet gaan Carlin en Ben ieder hun eigen weg, om de dromen te volgen die zij eens samen deelden. Ben stort zich op zijn medische studie en wordt een beroemd chirurg. Carlin werkt zich op tot rechercheur bij de politie van New York.

Twintig jaar later brengt het lot hen wederom op een traumatische wijze samen. En terwijl de passie uit hun jeugd Carlin en Ben opnieuw overvalt, raken zij betrokken bij een schokkende moordzaak.

Alles waarvoor ze ooit zo hard hebben gewerkt staat nu op het spel. Zullen zij voor elkaar kiezen of elkaar vernietigen?
Schrijver: Cynthia Victor
Oorspronkelijke titel: Only you
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789041003270
Uitgever: Van Reemst
Schaduw uit het verleden
Cameron Hawkes heeft zich opgewerkt tot machtig zakenman. Het enige dat hij mist is een invloedrijke familie die hem aanzien en respect kan verschaffen. Dat is de reden dat hij trouwt met de rijke Kailey Davids. Zij krijgen samen een dochter.

Kailey's geluk wordt wreed verstoord als zij erachter komt dat Cameron de erfenis van haar overleden ouders over de balk gooit. En als blijkt dat Camerons meedogenloze manier van zakendoen het leven van een kind heeft gekost slaat ze op de vlucht.

Maar Cameron gaat op zoek naar haar...
Schrijver: Cynthia Victor
Oorspronkelijke titel: Relative sins
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 9789051124620
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.
Stille tranen
Zij waren hartsvriendinnen - zo verschillend en toch zo hetzelfde. De alleenstaande Lainey Wolfe is weleens jaloers op het rijke gezinsleven van haar vriendin. En Farrell Cole maakt er geen geheim van dat zij Lainey vaak benijdt om haar vrijheid.

Natuurlijk was Lainey bereid om wettelijk voogd te worden van Farrells twee jonge kinderen. Tot het ondenkbare gebeurt en zij haar plechtige belofte plotseling in daden om moet zetten.

Na een vreselijk ongeluk, waarbij Farrell en haar man om het leven komen, neemt Lainey de negenjarige Tim en zijn jongere zusje Riley onder haar vleugels. Samen proberen zij hun grote verdriet te verwerken.

Dan komt Farrells lastige broer Penn bij hen wonen in het prachtige buitenhuis in Connecticut. Lainey heeft heel wat met hem te stellen, want de knappe Penn blijkt even verleidelijk als gevaarlijk.

En om de zaak nog erger te maken, begint Lainey zich af te vragen of de plotselinge dood van Farrell en haar man wel zo toevallig was als iedereen gelooft.

Terwijl Lainey een aantal schokkende onthullingen over het verleden van haar hartsvriendin op het spoor komt, realiseert ze zich dat zijzelf en de twee kinderen in levensgevaar verkeren...
Schrijver: Cynthia Victor
Oorspronkelijke titel: What matters most
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789041005342
Uitgever: Van Reemst
Zoete wraak
Als haar man plotseling spoorloos verdwijnt, blijft Miranda alleen en zonder geld achter. Ze is wanhopig - totdat ze een gewaagde oplossing bedenkt. Maar haar plan werkt nog beter dan zijzelf kon vermoeden...

Miranda Schaeffer stopt al jarenlang al haar liefde en energie in haar huwelijk met Stephen. Ze is misschien wel niet meer zo aantrekkelijk als vroeger, maar ze houdt zielsveel van haar man en haar drie kinderen. Stephen en zij delen een groot geheim: onder de schuilnaam "Forrester" schrijft hij spannende, zeer succesvolle boeken, waardoor het gezin meer dan riant kan leven.

Maar voor Stephen is het huiselijk geluk niet langer genoeg. Hij wil graag een groots meeslepend leven leiden en ergert zich aan Miranda, die zich niet aan hun nieuwe dure levensstijl wil aanpassen. Bovendien voelt hij zich miskend omdat niemand weet dat hij de beroemde Forrester is.

Na een afschuwelijk ongeluk is Stephen plotseling spoorloos verdwenen. Miranda en de kinderen zijn kapot van verdriet, en hun situatie wordt wanhopig als blijkt dat er geen cent meer op hun rekening staat.

Maar Miranda laat zich er niet zomaar onder krijgen. Ze bedenkt een roekeloos plan...
Schrijver: Cynthia Victor
Oorspronkelijke titel: The secret
Eerste uitgave: 1997
ISBN/EAN: 9789041008091
Uitgever: Van Reemst