Boekenplank:
Kies

Boeken van Dan Waddell

Meer over Dan Waddell

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Nigel Barnes

  1. Bloedlijn - The blood detective
  2. Bloedwraak - Blood atonement

Jeugdboeken

  • Hoe word ik detective - How to be a spy

gedetailleerd overzicht

Nigel BarnesBloedlijn
Is de drang tot seriemoorden erfelijk?

Inspecteur Grant Foster treft een verminkt lijk aan op een Londens kerkhof. De moordenaar heeft een even cryptische als bloederige aanwijzing duidelijk zichtbaar voor hem achtergelaten.

Nigel Barnes, gespecialiseerd in stambomen-onderzoek, weet de aanwijzing te herleiden naar de slachtoffers van een seriemoordenaar uit 1879.

Dan vindt Inspecteur Foster een tweede lijk en rijst direct de vraag: is het een copycat, of zijn heden en verleden op een ingewikkelder manier verweven?
Schrijver: Dan Waddell
Oorspronkelijke titel: The blood detective
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789024525614
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bloedwraak
Katie Drake wordt gevonden met haar keel doorgesneden en haar tong uitgerukt. Haar veertienjarige dochter is spoorloos. Hoofdinspecteur Grant Foster ziet verbanden met een ouder misdrijf waarbij een meisje verdween, en hij benadert Nigel Barnes.

Barnes volgt het spoor terug naar Amerika in 1890, toen een jong echtpaar naar Engeland vluchtte. Ze droegen een verschrikkelijk geheim bij zich, een geheim dat nu een bloedige weerslag vindt bij alle nabestaanden...
Schrijver: Dan Waddell
Oorspronkelijke titel: Blood atonement
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789024526178
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

JeugdboekenHoe word ik detective

Zoek de bewijzen, kraak de zaak en word net als Sherlock Holmes!

Dit interactieve doeboek vol actie en geheimen toont je hoe je een echte detective kan worden! Achter elk flapje schuilt wel een nieuwe tip, techniek of gadget. Leer hoe je de plaats van de misdaad moet onderzoeken, verzamel de juiste bewijzen, merk criminelen op. Maak je eigen periscoop om de verdachten onopgemerkt te volgen. En als je helemaal klaar met leren bent, kan je met de poster aan de slag om je eerste echte misdaad op te lossen! Zoek naar bewijzen in de voetsporen van Sherlock Holmes, de beste detective aller tijden!

Schrijver: Dan Waddell
Oorspronkelijke titel: How to be a spy
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789492077141
Uitgever: Trichis Publishing