Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Christopher Wakling

Boeken van Christopher Wakling

Meer over Christopher Wakling

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Christopher Wakling


Overzicht

Buiten adem
Lewis Penn, een jonge jurist, werkt bij het prestigieuze Londense advocatenkantoor Madison & Vere. Hij staat nog onder aan de maatschappelijke ladder, maar alles wijst erop dat hij carrière zal maken. Dit in tegenstelling tot zijn jongere broer Dan, die zijn leven lang al lijdt aan een chronische aandoening van de luchtwegen en permanent opgenomen is in een verpleeghuis. En door die ziekte heeft Lewis zich eigenlijk altijd wat schuldig gevoeld: waarom is Dans leven zo zwaar, terwijl hemzelf altijd alles aangewaaid komt?

Maar dan maakt Lewis een fout. In een moment van onachtzaamheid raakt hij een belangrijk dossier kwijt, dat hem door een klant in vertrouwen is overhandigd. En in een onhandige poging om deze misser te verhullen, begaat hij de ene stommiteit na de andere, waardoor hij zich steeds meer in de nesten werkt.

Zo erg, dat hij, beschuldigd van een vreselijke misdaad, op de vlucht moet slaan. Achtervolgd door de politie en een Oost-Europese organisatie die nergens voor terug lijkt te deinzen. Maar ook door raadselachtige e-mailberichten, die op een vreemde manier met zijn stervende broer in verband lijken te staan...
Schrijver: Christopher Wakling
Oorspronkelijke titel: On Cape Three Points
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789061123415
Uitgever: Karakter