Boekenplank:
Kies

Boeken van Nicolle Wallace

Nicolle Wallace is auteur en was presentator van Deadline: White House en hoofd politiek analist voor MSNBC en NBC News.

Meer over Nicolle Wallace

Genre: Roman

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigde Staten


Charlotte Kramer

  1. Mrs. President - Eighteen acres
  2. Top Secret - It's classified

gedetailleerd overzicht

Charlotte KramerMrs. President
Charlotte Kramer, de eerste vrouwelijke president van Amerika, zet alles op alles om herkozen te worden. Een helikopterongeluk in Afghanistan is een smet op haar al niet meer helemaal onberispelijke blazoen. Een bekende Witte Huis-verslaggeefster raakt daarbij zwaar gewond. En dan komt uit dat zij een relatie heeft met de man van Charlotte Kramer. Het presidentiële paar gaat uit elkaar: een wereldwijd schandaal!

Ondertussen wordt Charlotte Kramers herverkiezing van binnenuit gesaboteerd en ligt ze voortdurend onder vuur van de meedogenloze pers. Maar dan dient zich een onverwachte 'running mate' aan: de nuchtere Tara Meyers. Lukt het Charlotte om haar kiezers terug te winnen?
Schrijver: Nicolle Wallace
Oorspronkelijke titel: Eighteen acres
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789021816371
Ebook: 9789021805443
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Top Secret

Charlotte Kramer, de eerste vrouwelijke president van Amerika, is net aan een tweede termijn begonnen. Ze zal zich nu moeten bewijzen! Maar er zijn meer vrouwen in het Witte Huis die azen op de macht.

Als er strikt vertrouwelijke informatie over een terroristische aanslag wordt gelekt, staan niet alleen de positie en de geloofwaardigheid van Charlotte op het spel - maar ook de veiligheid van het hele land. In een web van intriges en roddels zal ze alles op alles moeten zetten om haar macht te behouden.

Schrijver: Nicolle Wallace
Oorspronkelijke titel: It's classified
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789021806372
Ebook: 9789021806389
Uitgever: Luitingh-Sijthoff