Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Bryan Washington

Boeken van Bryan Washington

Meer over Bryan Washington

Genre: Roman

Geboren: 1993

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Bryan Washington


Overzicht

  • Aandenken - Memorial

Verhalenbundels

  • Lot - Lot
Overzicht
Verhalenbundels

gedetailleerd overzicht

OverzichtAandenken

Mike is een Japans-Amerikaanse kok in een Mexicaans restaurant, Benson een Afro-Amerikaan die werkt in de kinderopvang. Ze wonen samen in Houston, een uitgestrekte, cultureel en economisch diverse miljoenenstad, die levendiger is dan hun relatie op dit moment.

Dan ontdekt Mike dat zijn vader, met wie hij geen contact heeft, op sterven ligt. Hij vertrekt naar Japan om hem te zoeken; zijn moeder, die net kwam logeren, laat hij achter bij Ben. En zo breekt voor beide mannen een periode aan waarin ze opnieuw leren kijken naar zichzelf en de ander.

Aandenken is een rauwe, tedere en humorvolle roman over de waarde van eten, familie en de onbestendigheid van de liefde.

Schrijver: Bryan Washington
Oorspronkelijke titel: Memorial
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789038809939
Ebook: 9789038809946
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

VerhalenbundelsLot

In Houston, die uitgestrekte, multiculturele microkosmos in Texas, ontdekt een opgroeiende jongen van gemengde afkomst dat hij op mannen valt.

Om hem heen zijn er talloze andere levens te vinden. Een vrouw wier affaire een heel appartementencomplex beroert, een honkbalteam, jonge hosselaars, overlevenden van een orkaan, een lokale dealer die zich ontfermt over een tiener uit Guatemala.

De stad die Bryan Washington in Lot tot leven wekt, barst van de energie, humor en kracht. Hij toont ons het verlangen van mensen naar een thuis en laat zien dat liefde vele vormen kan aannemen.

Schrijver: Bryan Washington
Oorspronkelijke titel: Lot
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789038808857
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar