Boekenplank:
Kies

Boeken van L.A. Weatherly

Meer over L.A. Weatherly

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Pseudoniem (van): Lee Weatherly, Titania Woods

Geboren: 1967

Website: L.A. Weatherly


Angels

  1. Angel - Angel
  2. Angel fire - Angel fire

gedetailleerd overzicht

AngelsAngel

De enige goede engel is een dode engel...

Engelen zijn overal, ze maken deel uit van onze wereld. Ze zijn mooi, ontzagwekkend, onweerstaanbaar. Gewone stervelingen verlangen ernaar een glimp van deze wonderlijke schepselen op te vangen, hun genezende aanraking te voelen. Maar wat als hun magische aantrekkingskracht niet is wat het lijkt?

Willow beseft dat ze anders is, en niet alleen omdat ze graag sleutelt aan auto’s. Ze heeft een gave. Willow kan de toekomst van mensen zien, hun dromen, verlangens en verdriet voelen, gewoon door hen aan te raken. Ze heeft geen idee wat het betekent en hoe ze aan de gave komt. Tot ze Alex ontmoet.

Alex is een van de weinigen die de waarheid over engelen weet. Hij kent Willows geheim en is vast van plan haar tegen te houden. Want de donkere krachten die groeien in Willow maken haar gevaarlijk - maar ook onweerstaanbaar... Tegen beter weten in voelt Alex dat hij valt voor de charmes van zijn aartsvijand.

Schrijver: L.A. Weatherly
Oorspronkelijke titel: Angel
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022326350
Uitgever: Edge
Angel fire

Alleen Willow kan de engelen van de boosaardige Engelenkerk tegenhouden, maar dat zal de sekte niet zonder meer laten gebeuren. Integendeel, de leden van de Engelenkerk hebben gezworen Willow kapot te zullen maken.

Gelukkig staat ze er niet alleen voor: er is Alex, vermaard engelendoder en Willows grote liefde. Samen willen ze een nieuwe generatie engelendoders opleiden om gewapend te zijn in de strijd. Maar al doet Alex nog zo zijn best, Willow blijft zich als halfengel een buitenstaander voelen.

Tot op een dag Seb, een bijzonder aantrekkelijke vreemdeling, in het kamp aankomt. Hij is al zijn hele leven op zoek naar Willow, want hij is ook een halfengel. Bij Willow slaat de twijfel toe...

Schrijver: L.A. Weatherly
Oorspronkelijke titel: Angel fire
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022326831
Uitgever: Edge