Boekenplank:
Kies

Boeken van Jaye Wells

Meer over Jaye Wells

Genre: Fantasy / SF

Website: Jaye Wells


Kate Prospero

  1. Grijze magie - Dirty magic
  2. Blauwe maan - Cursed moon

gedetailleerd overzicht

Kate ProsperoGrijze magie

In een maatschappij waarin magie even verslavend is als drugs, probeert de 28-jarige agent Kate Prospero de brouwers en verspreiders van illegale, 'grijze' magie achter de tralies te krijgen. Maar de gewelddadige kartels zijn strak georganiseerd, en waar één dealer wordt opgesloten nemen twee anderen zijn plaats in. Zelf kent Kate de wereld van grijze magie maar al te goed: ze groeide op als het nichtje van een van de kartelbazen.

Een nieuwe variant van grijze magie die tot moorden aanzet, betekent voor Kate de carrièrestap waar ze lang op heeft gewacht. Maar als haar ex-vriend een van de verdachten blijkt te zijn en zijzelf een doelwit wordt, ontdekt Kate dat ze minder definitief met haar verleden heeft afgerekend dan ze dacht...

Schrijver: Jaye Wells
Oorspronkelijke titel: Dirty magic
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026137877
Ebook: 9789026137884
Uitgever: De Fontein
Blauwe maan

De aanstaande 'blauwe maan', de tweede volle maan binnen een maand, zorgt voor onrust onder de inwoners van de stad Babylon. Magie is onvoorspelbaarder en sterker dan normaal, wat tot ongelukken leidt. Speciaal agent Kate Prospero en haar collega's doen er alles aan om de vrede te bewaren, maar dat is een zware taak.

Dan duikt er een nieuwe magische drug op die gebruikers aanzet tot lust - en verkrachting. Gaat het om een bijwerking van slordig gebrouwen grijze magie, of zit hier een bedoeling achter?

Kate en haar collega's hebben tot het moment dat de volle maan verschijnt om de zaak op te lossen...

Schrijver: Jaye Wells
Oorspronkelijke titel: Cursed moon
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789026137891
Ebook: 9789026137907
Uitgever: De Fontein