Boekenplank:
Kies

Boeken van Matt Wesolowski

Matt Wesolowski geeft bijles Engels aan jongeren die extra zorg nodig hebben.

Meer over Matt Wesolowski

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1981

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Six Stories

  1. Six stories - Six stories
  2. Hydra - Hydra

gedetailleerd overzicht

Six StoriesSix stories

Eén lichaam. Zes getuigenissen. Welke is waar?

1997. Scarclaw Fell. Het lichaam van tiener Tom Jeffries wordt gevonden. Als doodsoorzaak vermoedt men een noodlottig ongeval. Maar daarvan is niet iedereen overtuigd.

Wat er daadwerkelijk gebeurd is in de bosrijke omgeving van Scarclaw ligt besloten in de herinneringen van een hechte vriendenclub en wat vage getuigenissen van mensen in de omgeving.

2017. De mysterieuze onderzoeksjournalist Scott King, wiens podcastserie van complexe misdaadzaken de populariteit van Serial overstijgt, is een cultfiguur op internet.

In een serie van zes interviews probeert King erachter te komen hoe de dynamiek in een groep tieners en de mythische geschiedenis van de Fell hebben geresulteerd in de dood van Tom Jeffries.

Schrijver: Matt Wesolowski
Oorspronkelijke titel: Six stories
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789400511521
Uitgever: Bruna
Hydra

Een gezinsmoord. Vijf getuigen. Zes verhalen...

Op een avond in 2014 slaat Arla Macleod haar moeder, vader en zusje dood met een hamer. Een verbijsterende daad die sindsdien bekendstaat als de Macleod-moorden.

Nu ze vastzit in een inrichting, weigert Arla om iemand erover te spreken. Behalve Scott King, wiens Six stories-podcast een internetsensatie is. Maar King bevindt zich in een complexe zaak. Hij interviewt niet alleen Arla maar ook vijf getuigen, en vraagt zich af of Arla wel zo ontoerekeningsvatbaar was als haar advocaten altijd hebben beweerd.

Terwijl hij de zes verhalen ontleedt, wordt Scott een wereld in getrokken van dodelijke, verboden ‘spelletjes’ en mysterieuze ‘black-eyed kids’, die niet alleen in de waanideeën van een moordenares lijken te bestaan.

Donker en beklemmend, zowel een klassiek moordmysterie als een adembenemende thriller: Hydra neemt je mee naar plaatsen die je nooit in het echt zou willen zien...

Schrijver: Matt Wesolowski
Oorspronkelijke titel: Hydra
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789400514522
Ebook: 9789044934434
Uitgever: Bruna