Boekenplank:
Kies

Boeken van Chris Whitaker

Chris Whitaker heeft 10 jaar als financieel handelaar gewerkt. Tegenwoordig werkt hij - naast het schrijven - parttime in de lokale bibliotheek. 

Meer over Chris Whitaker

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Alle slechte meisjes - All the wicked girls
  • We beginnen bij het einde - We begin at the end

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlle slechte meisjes

Raine klaagt weleens dat er nooit iets opwindends gebeurt in Grace. Papa zegt: ‘Wees voorzichtig met wat je wenst...’

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine.

Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit. Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Schrijver: Chris Whitaker
Oorspronkelijke titel: All the wicked girls
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044977370
Uitgever: Bruna
We beginnen bij het einde

Dertig jaar geleden werd Vincent King als tiener veroordeeld voor de moord op een leeftijdsgenote. Nu zit zijn tijd in de gevangenis erop en is hij terug in zijn geboorteplaats Cape Haven, Californië. Niet iedereen is blij hem te zien. Zoals Star Radley, zijn ex-vriendin en de zus van het meisje dat hij vermoordde.

Duchess, Stars dertienjarige dochter, is deels verzorger, deels beschermer van haar jongere broer Robin en van haar moeder, die vaker wel dan niet in de problemen zit. Als Duchess op een avond een drastische actie onderneemt om Star te beschermen zet ze per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang die tragische gevolgen zal hebben, niet alleen voor haar familie, maar voor de hele stad.

Hoe ver kunnen we weglopen van het verleden, als het verleden gedoemd lijkt zich te herhalen?

Schrijver: Chris Whitaker
Oorspronkelijke titel: We begin at the end
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021460857
Uitgever: Volt