Boekenplank:
Kies

Boeken van Chris Whitaker

Chris Whitaker heeft 10 jaar als financieel handelaar gewerkt. Tegenwoordig werkt hij - naast het schrijven - parttime in de lokale bibliotheek. 

Meer over Chris Whitaker

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Alle slechte meisjes - All the wicked girls
  • Nooit meer zoals het was - Tall Oaks
  • We beginnen bij het einde - We begin at the end

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlle slechte meisjes

Raine klaagt weleens dat er nooit iets opwindends gebeurt in Grace. Papa zegt: ‘Wees voorzichtig met wat je wenst...’

Iedereen houdt van Summer Ryan. Ze is een voorbeeldige leerling met een groot muzikaal talent en ze is een zonnestraaltje in het stoffige stadje Grace, Alabama. Ze verschilt als dag en nacht van haar moeilijke, rebelse tweelingzusje Raine.

Op een dag verdwijnt Summer. Ze is het zevende meisje in Grace dat plotseling niet meer thuiskomt. Met deze nieuwe tragedie heeft de politie moeite de onrust in het stadje te beteugelen. De sherrif gaat ervan uit dat Summer uit vrije wil is weggelopen, maar Raine laat het er niet bij zitten en gaat zelf op onderzoek uit. Was Summer wel zo’n voorbeeldig meisje?

Schrijver: Chris Whitaker
Oorspronkelijke titel: All the wicked girls
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044977370
Uitgever: Bruna
Nooit meer zoals het was

Klein dorp. Grote geheimen...

Tall Oaks is een idyllisch stadje, totdat de verdwijning van de driejarige Harry Monroe de hechte gemeenschap opschudt. Ondanks veel media-aandacht en een uitgebreid politieonderzoek wordt het jongetje niet gevonden.

Drie maanden later zijn alle inwoners verder gegaan met hun levens, behalve sheriff Jim en Harry’s moeder Jess, die hun uiterste best doen de zoektocht gaande te houden. Maar proberen de waarheid te achterhalen is erg lastig in een stadje waar niets is wat het lijkt en iedereen iets te verbergen heeft. Iedereen, inclusief Jim en Jess zelf...

Schrijver: Chris Whitaker
Oorspronkelijke titel: Tall Oaks
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021461694
Uitgever: Volt
We beginnen bij het einde

Dertig jaar geleden werd Vincent King als tiener veroordeeld voor de moord op een leeftijdsgenote. Nu zit zijn tijd in de gevangenis erop en is hij terug in zijn geboorteplaats Cape Haven, Californië. Niet iedereen is blij hem te zien. Zoals Star Radley, zijn ex-vriendin en de zus van het meisje dat hij vermoordde.

Duchess, Stars dertienjarige dochter, is deels verzorger, deels beschermer van haar jongere broer Robin en van haar moeder, die vaker wel dan niet in de problemen zit. Als Duchess op een avond een drastische actie onderneemt om Star te beschermen zet ze per ongeluk een reeks gebeurtenissen in gang die tragische gevolgen zal hebben, niet alleen voor haar familie, maar voor de hele stad.

Hoe ver kunnen we weglopen van het verleden, als het verleden gedoemd lijkt zich te herhalen?

Schrijver: Chris Whitaker
Oorspronkelijke titel: We begin at the end
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021460857
Uitgever: Volt