Boekenplank:
Kies

Boeken van Christian White

Meer over Christian White

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Australië

Website: Christian White


Overzicht

  • De vrouw en de weduwe - The wife and the widow
  • In het niets - The nowhere child

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe vrouw en de weduwe

Een dodelijk geheim. Een verlaten eiland. Een storm op komst...

Het is winter en griezelig stil op het vakantie-eiland Belport, voor de Australische kust. Slecht nieuws brengt Kate naar dit uitgestorven oord, en haar verdriet wordt met de dag groter als ze meer te weten komt over het geheime leven dat haar man bleek te leiden.

Abby, als bewoner van het eiland, is gewend aan de stille winters, maar dit jaar wordt haar wereld op zijn kop gezet wanneer ze bewijzen vindt die haar man in een wel heel kwaad daglicht stellen.

Niets op dit eiland is wat het lijkt, en pas als de twee vrouwen samenkomen kunnen ze de waarheid ontdekken over de mannen in hun levens...

Schrijver: Christian White
Oorspronkelijke titel: The wife and the widow
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400512566
Ebook: 9789044979350
Uitgever: Bruna
In het niets

Dertig jaar geleden werd er een kind gestolen.
Dat kind ben jij.

Toen. De kleine Sammy Went verdween uit haar huis in Manson, Kentucky - een gebeurtenis die haar familie kapotmaakte en de zwaar religieuze gemeenschap van het stadje uit elkaar dreef.

Nu. Kim Leamy, een Australische fotografe, wordt benaderd door een vreemdeling. Hij zet haar wereld op zijn kop wanneer hij beweert dat zij de gekidnapte Sammy is, en dat haar leven zoals ze dat kent is gebaseerd op leugens.

Op zoek naar antwoorden reist Kim naar het afgelegen stadje waar Sammy geboren werd. Maar hoe dieper ze in haar familiegeschiedenis graaft, hoe meer geheimen ze ontdekt. Ze komt langzaam dichter bij de ontknoping van het trauma uit haar donkere, vroegste jeugd. 

Schrijver: Christian White
Oorspronkelijke titel: The nowhere child
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789400509610
Uitgever: Bruna