Boekenplank:
Kies

Boeken van Jasinda Wilder

Als Jasinda Wilder (Michigan, VS) niet aan het schrijven is, dan is ze waarschijnlijk aan het winkelen, bakken of lezen. Ze woont met haar man, schrijver Jack Wilder, en hun zes kinderen op een boerderij in Michigan.

Meer over Jasinda Wilder

Genre: Roman (New Adult)

Website: Jasinda Wilder


Falling

  1. Ik verdrink in jou - Falling into you
  2. Ik verdrink in ons - Falling into us
  3. Ik verdrink zonder jou - Falling under

gedetailleerd overzicht

FallingIk verdrink in jou

De zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, stort haar wereld in. Op de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton. Jaren later komen ze elkaar in New York weer tegen.

Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Ze wordt verteerd door angst en schuldgevoelens. Hij beseft dat het geen goed idee is om iets met haar te beginnen, maar het gebeurt toch. Beiden moeten pijn en demonen uit het verleden zien te overwinnen.

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling into you
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021458403
Uitgever: Q
Ik verdrink in ons

Jason Dorsey is populair, knap en speelt football. Becca de Rosa stottert, is verlegen, en is een echte studiebol. Hun eerste date begint een beetje ongemakkelijk: Jason had eigenlijk Becca's beste vriendin Nell gevraagd, maar die moest toen eindelijk toegeven dat ze verliefd was op Kyle, de beste vriend van Jason. Nell raadde Jason daarna aan om Becca te vragen.

Ondanks dat vreemde begin blijkt die eerste date het begin van een groot liefdesverhaal. Becca en Jason passen geweldig bij elkaar en worden verliefd. Veel heftige gebeurtenissen in hun omgeving testen echter hun relatie. Is hun liefde sterk genoeg om al dit verdriet te overleven?

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling into us
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021400709
Uitgever: Q
Ik verdrink zonder jou

Oz Hyde is een bad boy. Hij rijdt op een motor, rookt, is roekeloos en heeft een verleden vol problemen. Zijn moeder en hij verhuizen elke paar jaar dus hij heeft nog nooit een echt thuis gehad. Hij heeft dan ook nog nooit een echte betekenisvolle relatie kunnen of willen hebben.

Dan ontmoet hij Kylie. Voor Kylie zou hij alles doen. Hij probeert bij haar uit de buurt te blijven, omdat hij vindt dat hij niet goed genoeg is voor haar. Kylie weigert echter om Oz op te geven. Maar kan ze hem nog redden? Of is het al te laat?

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling under
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021401980
Uitgever: Q