Boekenplank:
Kies

Boeken van Jasinda Wilder

Jasinda Wilder woont met haar gezin op een boerderij in Michigan. Haar man, Jack Wilder, is ook schrijver. Ze schrijft graag over sexy mannen en sterke vrouwen.

Meer over Jasinda Wilder

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jasinda Wilder


Overzicht

  • Zijn laatste wens - The cabin

Falling

  1. Ik verdrink in jou - Falling into you
  2. Ik verdrink in ons - Falling into us
  3. Ik verdrink zonder jou - Falling under

gedetailleerd overzicht

OverzichtZijn laatste wens

Een jaar na de dood van haar man krijgt ze een brief van hem...

Een jaar geleden heb ik mijn man begraven. Een jaar geleden hield ik zijn hand in de mijne en nam ik afscheid van hem. Zonder hem ben ik de weg kwijt. Ik breng mijn tijd door met elk klein detail van ons leven samen proberen te herinneren, of proberen te vergeten. Ik werk zoveel als ik kan, zodat ik te uitgeput ben om te rouwen, om verdrietig te zijn, om ook nog maar iets te voelen.

Een heel jaar verdrink ik in mijn verdriet. En dan verandert één brief alles. Een brief van hem. Een laatste verzoek vol geheimen.

Mijn liefste Nadia,

Vertrouw me, liefste. Vertrouw me nog een laatste keer. Soms is de epiloog van een verhaal het begin van een ander verhaal.

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: The cabin
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021488998
Uitgever: LoveBooks

FallingIk verdrink in jou

De zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, stort haar wereld in. Op de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton. Jaren later komen ze elkaar in New York weer tegen.

Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Ze wordt verteerd door angst en schuldgevoelens. Hij beseft dat het geen goed idee is om iets met haar te beginnen, maar het gebeurt toch. Beiden moeten pijn en demonen uit het verleden zien te overwinnen.

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling into you
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021458403
Uitgever: Q
Ik verdrink in ons

Jason Dorsey is populair, knap en speelt football. Becca de Rosa stottert, is verlegen, en is een echte studiebol. Hun eerste date begint een beetje ongemakkelijk: Jason had eigenlijk Becca's beste vriendin Nell gevraagd, maar die moest toen eindelijk toegeven dat ze verliefd was op Kyle, de beste vriend van Jason. Nell raadde Jason daarna aan om Becca te vragen.

Ondanks dat vreemde begin blijkt die eerste date het begin van een groot liefdesverhaal. Becca en Jason passen geweldig bij elkaar en worden verliefd. Veel heftige gebeurtenissen in hun omgeving testen echter hun relatie. Is hun liefde sterk genoeg om al dit verdriet te overleven?

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling into us
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021400709
Uitgever: Q
Ik verdrink zonder jou

Oz Hyde is een bad boy. Hij rijdt op een motor, rookt, is roekeloos en heeft een verleden vol problemen. Zijn moeder en hij verhuizen elke paar jaar dus hij heeft nog nooit een echt thuis gehad. Hij heeft dan ook nog nooit een echte betekenisvolle relatie kunnen of willen hebben.

Dan ontmoet hij Kylie. Voor Kylie zou hij alles doen. Hij probeert bij haar uit de buurt te blijven, omdat hij vindt dat hij niet goed genoeg is voor haar. Kylie weigert echter om Oz op te geven. Maar kan ze hem nog redden? Of is het al te laat?

Schrijver: Jasinda Wilder
Oorspronkelijke titel: Falling under
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789021401980
Uitgever: Q