Boekenplank:
Kies

Boeken van Dakota Willink

Meer over Dakota Willink

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Marie Christy

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Dakota Willink


De Stone Reeks / The Stone Series

  1. Hart van steen - Heart of stone
  2. Stapsteen - Stepping stone
  3. In steen gebeiteld - Set In stone
De Stone Reeks / The Stone Series

gedetailleerd overzicht

De Stone Reeks / The Stone SeriesHart van steen

Verbonden door passie. Verwikkeld in geheimen...

Krystina: Ik had dromen en ambities, en in geen ervan kwam een man voor. Dat heb ik al allemaal meegemaakt. Dan vergat ik mijn gsm en al mijn zorgvuldig uitgedokterde plannen vielen in het water. Het was niet de bedoeling dat hij daar was toen ik viel. Het was niet de bedoeling dat ik mezelf verloor in een zee van saffierblauw toen hij me hielp opstaan. En het was niet de bedoeling dat hij Alexander Stone was, de miljardair-vastgoedmagnaat uit New York. Ik zag donkere beloftes in zijn ogen toen hij me aankeek. Maar de schimmen uit mijn verleden achtervolgden me en maakten me bang om mogelijkheden af te tasten die ik me nooit had kunnen voorstellen.

Alexander: Ik was het gewoon altijd mijn zin te krijgen. Ik zag de waarde in van tact en geduld om het gewenste resultaat te bereiken. Maar een toevallige ontmoeting met Krystina Cole zette mijn wereld op zijn kop. Ze was sterk, vastberaden, verpletterend mooi - en koppig als een ezel. Haar gevatheid en gedrevenheid waren helemaal het tegengestelde van wat ik in een vrouw wilde. En toch wilde ik haar voor mij. Ik wilde haar temmen. Ik wilde haar voor mij alleen. En ik krijg altijd mijn zin.

Schrijver: Dakota Willink
Oorspronkelijke titel: Heart of stone
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 1230005402939
Uitgever: Dragonfly Ink Publishing
Stapsteen

Soms is je overgeven de enige manier om controle te krijgen...

Krystina: Ik heb gebreken en ik ben beschadigd. Ik kan maar een beperkte hoeveelheid liefde geven en alleen ikzelf kan mijn gebroken hart weer lijmen. Een relatie met Alexander Stone kan nooit slagen. Maar ik zie hem overal. In mijn hoofd. In mijn hart. En in mijn ziel. Ik kan hem niet afwijzen. Hij is mijn verslaving waar ik niet van afraak.

Alexander: Ik wil Krystina en ik heb het onvermijdelijke aanvaard. Als ik haar wil houden, moet ik alles verdragen en de geheimen uit mijn verleden loslaten. Ik ken de risico's, maar ze is het waard. Geen enkele vrouw had ooit zo'n invloed op me gehad als zij. Ze is de zon in mijn donker bestaan. De bliksem voor mijn donder. Ze is mijn engel.

Schrijver: Dakota Willink
Oorspronkelijke titel: Stepping stone
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 1230005612635
Uitgever: Dragonfly Ink Publishing
In steen gebeiteld

Twee liefdesverklaringen en een verleden dat hen in zijn greep houdt...

Alexander: Ik had regels. Krystina overtrad ze. Het was gewoon zo. Maar dat betekende niet dat ik haar niet als mijn bruid wilde. Ze was een voorbeeld van een triskelion; ze symboliseerde mijn verleden, mijn heden en mijn toekomst. Zonder haar ben ik niets. Maar dan maakt het duistere verleden zijn opwachting weer. Achteraf bleek dat ik niet de enige was met een geheim. Alles wat ik geloofde is niets meer dan een leugen. De wurggreep van de chaos knijpt tot ik geen lucht meer krijg. Ik weet niet meer wie ik ben. Het enige wat ik kan doen, is weer de man worden die ik ooit was - terugkeren naar de plek waar ik ooit controle had.

Krystina: Alexander was als balsem voor mijn gekwetste ziel. Het had een van de gelukkigste periodes uit mijn leven moeten zijn, maar het duister blijft dreigen. Ik dacht dat ik de man kende aan wie ik mijn hart schonk, maar er komen steeds meer vragen naar boven. Ik weet niet of Alexander is wie hij beweert te zijn. Het gebeurde allemaal zo snel. Alles wat we met zoveel moeite overwonnen hadden, werd in een vingerknip weer bedreigd. Nu moet ik een verscheurende keuze maken: tegen Alexander ingaan om hem te redden, of passief toekijken hoe zijn wereld in elkaar stort. Wat ik ook kies, het kan het fundament van onze relatie vernietigen - het vertrouwen.

Schrijver: Dakota Willink
Oorspronkelijke titel: Set In stone
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 1230005948642
Uitgever: Dragonfly Ink Publishing