Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Shirley-Ann van Wingerden

Boeken van Shirley-Ann van Wingerden

Meer over Shirley-Ann van Wingerden

Genre: Fantasy / SF

Website: Shirley-Ann van Wingerden


Overzicht

  • Djinn

Zwart Bloed

  1. In mist gevangen
  2. Engel der wrake
  3. Familiegeheimen
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtDjinn
Het zit niet mee in het leven van de jonge Romy. Ze ontvlucht de zoveelste burenruzie en belandt niet veel later in een underground podium in het centrum van de Rotterdamse havenstad. Ze doet haar beklag bij de barkeeper en vindt bij hem een luisterend oor. Ze vertelt hem al haar ergernissen, maar ook haar duistere verlangens. Haar leven lijkt een mooie wending te nemen, maar al snel blijkt dat ze de verkeerde in vertrouwen heeft genomen.
Schrijver: Shirley-Ann van Wingerden
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492212313
Uitgever: Oostland

Zwart BloedIn mist gevangen
Zijn je dagdromen privé, of loert er iemand mee naar je diepste geheimen en verlangens? Monsters bestaan. Niet alleen in films of televisieseries. Ze zijn alleen niet zo makkelijk te herkennen, want ze zien er uit als jij en ik. Anne ondervindt dit aan den lijve in In mist gevangen.

Wie had dat ooit kunnen denken dat onschuldige dagdromerijen zouden kunnen leiden tot een serie gruwelijke gebeurtenissen in en rond Rotterdam. Anne in ieder geval niet! Vanaf het moment dat Anne de aantrekkelijke Dion de Winter ontmoet, verandert haar leven drastisch. Hoe komt het dat hij zoveel van haar weet? Wat wil hij van haar??

Schrijver: Shirley-Ann van Wingerden
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789462032439
Uitgever: Boekenbent
Engel der wrake
Anderhalf jaar na de dramatische gebeurtenissen op de Carnissesingel heeft Anne haar leven weer op de rails. De Demons Lair is gerenoveerd en wordt heropend. Ze is verhuisd omdat ze een frisse start wil maken. Helaas is haar nieuwe buurman niet zo van haar gecharmeerd. Sterker nog, bij hun eerste ontmoeting laat hij blijken dat hij haar niet mag.
Schrijver: Shirley-Ann van Wingerden
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789462033252
Uitgever: Boekenbent
Familiegeheimen
Anne vertrekt onverhoopt naar België zonder iemand in te lichten. Terwijl Diego probeert te achterhalen waar ze is gebleven, komt ze in een levensgevaarlijke situatie terecht. Onbedoeld vallen er weer slachtoffers en heeft ze geen andere keus, dan zich te wenden tot de man van wie ze had gehoopt hem nooit meer te hoeven zien.
Schrijver: Shirley-Ann van Wingerden
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789462037984
Uitgever: Boekenbent