Boekenplank:
Kies

Boeken van Eva de Wit

Eva de Wit is een Nederlandse schrijfster van zogenaamde feelgoodromans.


Overzicht

  • Een huis in Frankrijk
  • Een zomer in Frankrijk
  • Weerzien in Italië

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen huis in Frankrijk

Vroeger deelden ze alles. Nu houden ze vooral de schijn op.

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid - en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen... en is zwanger van een derde kindje.

Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.

* Deze uitgave bevat eveneens Het dagboek van Marie dat los alleen als ebook is uitgebracht.

Schrijver: Eva de Wit
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401910910
Uitgever: Z&K
Een zomer in Frankrijk

Drie vriendinnen en een Frans chateau: Vive l'amour!

Het zonnige zuiden trekt de vriendinnen Jet, Kiki en Anne wel aan. Maar ook in Frankrijk moet hard gewerkt worden, zelfs in de zomer. Het ogenschijnlijk idyllische chateau blijkt flink vervallen en de administratie is een janboel. Gelukkig zijn er lieve mensen die het leven de Franse charme geven waar de vriendinnen naar op zoek waren.

Schrijver: Eva de Wit
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401907033
Uitgever: Z&K
Weerzien in Italië

'Wat als je vader ineens niet je vader blijkt te zijn?'

Nadat de moeder van Lucia en Dani is opgenomen in een verpleeghuis ontdekken de zussen dat ze het jarenlang niet zo nauw heeft genomen met de waarheid. Als een DNA-test uitwijst dat Dani en Lucia geen zussen maar halfzussen zijn, besluiten ze in de zomervakantie te vertrekken naar Italië om te ontdekken wie dan wel Lucia’s biologische vader is. Maar in plaats van antwoorden, komen er juist steeds meer raadsels en vragen over het verleden.

Schrijver: Eva de Wit
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401913829
Uitgever: Z&K