Boekenplank:
Kies

Boeken van Eva de Wit (1)

Eva de Wit is schrijfster van zogenaamde feelgoodromans.

Meer over Eva de Wit (1)

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Een huis in Frankrijk
  • Een zomer in Frankrijk
  • Sterren boven Marrakesh
  • Weerzien in Italië
  • Winter op Kreta

E-books

  • Het dagboek van Marie
  • Retourtje Napels

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen huis in Frankrijk

Vroeger deelden ze alles. Nu houden ze vooral de schijn op.

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid - en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen... en is zwanger van een derde kindje.

Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren.

* Deze uitgave bevat eveneens Het dagboek van Marie dat los alleen als ebook is uitgebracht.

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401910910
Uitgever: Z&K
Een zomer in Frankrijk

Drie vriendinnen en een Frans chateau: Vive l'amour!

Het zonnige zuiden trekt de vriendinnen Jet, Kiki en Anne wel aan. Maar ook in Frankrijk moet hard gewerkt worden, zelfs in de zomer. Het ogenschijnlijk idyllische chateau blijkt flink vervallen en de administratie is een janboel. Gelukkig zijn er lieve mensen die het leven de Franse charme geven waar de vriendinnen naar op zoek waren.

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401907033
Uitgever: Z&K
Sterren boven Marrakesh

Drie vriendinnen, een avontuurlijke reis en een liefde die grenzeloos is...

De vriendinnen Sara, Evelien en Charlotte gaan met z’n drieën op vakantie naar Marrakesh. Sara draagt echter al jaren een geheim met zich mee: ze is half-Marokkaans.

Uit angst voor vooroordelen heeft ze dat nooit aan haar vriendinnen verteld, maar eenmaal in Marokko begint ze te twijfelen. Ze ontdekt haar roots en leert meer over de cultuur en tradities van het land. En ze wordt niet alleen verliefd op Marokko...

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789020552812
Ebook: 9789020552829
Uitgever: Z&K
Weerzien in Italië

'Wat als je vader ineens niet je vader blijkt te zijn?'

Nadat de moeder van Lucia en Dani is opgenomen in een verpleeghuis ontdekken de zussen dat ze het jarenlang niet zo nauw heeft genomen met de waarheid. Als een DNA-test uitwijst dat Dani en Lucia geen zussen maar halfzussen zijn, besluiten ze in de zomervakantie te vertrekken naar Italië om te ontdekken wie dan wel Lucia’s biologische vader is. Maar in plaats van antwoorden, komen er juist steeds meer raadsels en vragen over het verleden.

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401913829
Uitgever: Z&K
Winter op Kreta

Soms is wat je overkomt beter dan wat je plant...

Modeontwerpster Barbara besluit vanwege gedoe op haar werk een paar dagen eerder naar Curaçao te gaan om al aan haar vakantie te beginnen. Daar aangekomen ziet ze haar man Norbert met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp komt ze erachter dat Norbert degene is die haar bedrijf dwarsboomt.

Verlangend naar rust gaat ze naar Kreta, waar ze echter heel wat meer vindt.

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020542271
Ebook: 9789020542288
Uitgever: Z&K

E-booksHet dagboek van Marie

Het dagboek van Marie is een kort verhaal over de huishoudster uit Een huis in Frankrijk.

Marie heeft een veelbewogen leven geleid, waarover ze nu eindelijk een (dag)boekje opendoet. Dankzij Het dagboek van Marie leer je dit kleurrijke personage dus nog beter kennen!

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9789401910965
Uitgever: Z&K
Retourtje Napels

Astrid moet voor haar werk bij een tijdschrift afreizen naar Italië om verslag te doen van een rechtszaak. Daarvoor moet ze wel eerst haar vliegangst overwinnen. Gelukkig komt ze in de rij een vriendelijke man tegen die een praatje met haar maakt en haar geruststelt.

Eenmaal in Napels vraagt hij haar mee uit eten. Dat aanbod neemt ze aan, maar dan gebeuren er vreemde dingen. Wie is deze Lucio eigenlijk?

Schrijver: Eva de Wit (1)
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789020537284
Uitgever: Z&K