Boekenplank:
Kies

Boeken van Dick Wolf

Dick Wolf is televisieproducent en gespecialiseerd in politieseries zoals Miami Vice en de diverse edities van Law & Order.

Meer over Dick Wolf

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1946

Geboorteland: Verenigde Staten


Jeremy Fisk

  1. Onderschepping - The intercept
  2. Executie - The execution

gedetailleerd overzicht

Jeremy FiskOnderschepping

Jeremy Fisk en Krina Gersten kijken dagelijks in de afgrond. Als lid van een speciale antiterreureenheid moeten zij aanslagen voorkomen in New York. Wij hebben geen idee wat ze meemaken. Dit is een van hun zaken, de follow-up van een verijdelde vliegtuigkaping. Was dat een afleidingsmanoeuvre, vlak voor de openingsceremonie van de Freedom Tower?

Op verzoek van het stadhuis beveiligt Krina Gersten de helden die de kaper overmeesterden. De media juichen, maar haar partner Jeremy Fisk is bang voor een écht verpletterende terreurdaad. Hij volgt het spoor van een vermiste passagier, een Arabier die is opgegaan in de massa's van Manhattan. Hun tegenstanders benutten elke zwakke plek in de beveiliging en anticiperen op alles wat ze doen. Deze mensenjacht is een race tegen de klok...

Schrijver: Dick Wolf
Oorspronkelijke titel: The intercept
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022565155
Uitgever: Boekerij
Executie

Jeremy Fisk kijkt dagelijks in de afgrond. Als lid van een speciale antiterreureenheid moet hij aanslagen voorkomen in New York. Dit is een van zijn zaken, waarin hij alles op alles zet om het bezoek van een Mexicaanse minister goed te laten verlopen.

Bij de jacht op de beruchte huurmoordenaar Chuparosa, vernoemd naar de kolibrie die hij achterlaat bij zijn slachtoffers, moet Fisk samenwerken met zijn beeldschone maar koppige Mexicaanse evenknie Cecilia Garza. Ze zijn in alles elkaars tegenpool, maar ze moeten hun verschillen opzij zetten in hun strijd tegen een ongrijpbare vijand en het machtige drugskartel dat zowel Mexico als de Verenigde Staten bedreigt.

Schrijver: Dick Wolf
Oorspronkelijke titel: The execution
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022567753
Uitgever: Boekerij