Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • S.K. (Sarah) Wolf

Boeken van S.K. (Sarah) Wolf

Meer over S.K. (Sarah) Wolf

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Moordplan - MacKinnon's machine
  • Steekspel - The Harbinger effect

gedetailleerd overzicht

OverzichtMoordplan
A.C. MacKinnon, voormalig paratrooper, scherpschutter en alcoholist, wordt door een vroegere bekende opgetrommeld voor een belangrijke klus.

Macs opdracht luidt: train een zorgvuldig geselecteerd groepje commando's in het elimineren van Khadaffi. Verdiensten: honderdduizend dollar.
Schrijver: S.K. (Sarah) Wolf
Oorspronkelijke titel: MacKinnon's machine
Eerste uitgave: 1991
ISBN/EAN: 9789022511978
Uitgever: Boekerij
Steekspel
Wanneer de Russische persfotograaf Joeri Klebanoff politiek asiel vraagt in de Amerikaanse ambassade van Bodamwe, West-Afrika, is dat het begin van een enerverende spionageaffaire die haar weerga niet kent. Joeri is dan ook niet zomaar een overloper - hij is de zoon van de hoofdredacteur van de Pravda...

Zowel de Russische als de Amerikaanse inlichtingendienst zijn méér dan geïnteresseerd in Joeri's fotowerk, waaruit zou blijken dat vreemde mogendheden de hand hebben in de revolutionaire beweging in West-Afrika.

Samen met de sympathieke Molly Davidson, een jonge Amerikaanse ontwikkelingswerker, wordt hij pion in een dodelijk kat-en-muis spel. En het gaat er steeds meer op lijken dat alle partijen de foto's - én hun maker - liever kwijt dan rijk zijn...
Schrijver: S.K. (Sarah) Wolf
Oorspronkelijke titel: The Harbinger effect
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789022511206
Uitgever: Boekerij