Boekenplank:
Kies

Boeken van Tom Wright

Tom Wright is psycholoog en forensisch therapeut in welke hoedanigheid hij regelmatig als expertgetuige in de rechtbank verschijnt.

Meer over Tom Wright

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Verenigde Staten


Jim Bonham

  1. Wat de zomer niet overleeft - What dies in summer
  2. Merel - Blackbird

gedetailleerd overzicht

Jim BonhamWat de zomer niet overleeft

In een stad in het zuiden van de Verenigde Staten groeit de jonge Jim, Biscuit voor vrienden, op bij zijn grootmoeder. Op een dag treft hij zijn nichtje L.A. toegetakeld aan op de veranda, ze is te getraumatiseerd om haar verhaal te doen.

Dan blijkt al snel dat er in de stad meisjes verdwijnen die vermoord teruggevonden worden. Jim vermoedt dat er een verband is tussen de verdwijningen en hij denkt dat L.A. er meer vanaf weet.

Naarmate de lange zomer voortduurt raakt Jim steeds meer verdachten op het spoor. Geplaagd door visioenen van de slachtoffers en geholpen door een bevriende politieman, gaat hij op zoek naar de moordenaar.

Schrijver: Tom Wright
Oorspronkelijke titel: What dies in summer
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789041420619
Ebook: 9789041422743
Uitgever: Ambo | Anthos
Merel

Na een hevige storm wordt aan de rand van een Texaanse stad een vrouw dood aangetroffen. Ze is op een afschuwelijke manier omgebracht; haar dood brengt iedereen in beroering. Ook al omdat het om Deborah Gold gaat, psycholoog en vertrouwenspersoon van velen.

Rechercheur Jim Beaudry wordt op de zaak gezet en naarmate zijn onderzoek vordert, blijkt dat Gold de geheimen van erg veel mensen kende, die allen belang hebben bij haar dood. Jim komt er bovendien achter dat de zaak verband houdt met zijn eigen duistere verleden...

Schrijver: Tom Wright
Oorspronkelijke titel: Blackbird
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789041426130
Ebook: 9789026329265
Uitgever: Ambo | Anthos