Boekenplank:
Kies

Boeken van Liz Young

Meer over Liz Young

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Elizabeth Young

Geboren: 1950

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Een ideale man - Asking for trouble
  • Eerlijk is eerlijk - Fair game

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen ideale man
Sophy Metcalfe is single, en dat vindt ze prima. Ze is blij met haar baan, haar vrienden en haar leven - dus ze heeft geen enkele reden om zich met behulp van een stuk of wat flessen Chardonnay over haar vrijgezelle status te beklagen.

Toch is er een probleem; Sophy's moeder zou haar oudste dochter graag gelukkig zien in de armen van een droomprins. En omdat mevrouw Metcalfe nogal vasthoudend is, heeft Sophy de perfect prins verzonnen: Dominic.

Alles gaat goed, tot Dominic wordt geacht aanwezig te zijn op het huwelijk van Sophy's zusje. Sophy weigert op te biechten dat haar held op het witte paard niet bestaat, en besluit door wanhoop gedreven een escort in te te huren.

Maar als ze de zeer aantrekkelijke surrogaat-Dominic op haar stoep ziet staan, beseft Sophy dat haar leven wel eens erg ingewikkeld zou kunnen worden...
Schrijver: Liz Young
Oorspronkelijke titel: Asking for trouble
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789053339909
Uitgever: Prometheus
Eerlijk is eerlijk
Harriet heeft zelden tijd voor zichzelf, want ze zit altijd tot over haar oren in de problemen van anderen. Ze weet in elk geval heel zeker dat ze niets te maken wil hebben met John Mackenzie. Natuurlijk is hij de aantrekkelijkste man die ze in jaren is tegengekomen. Maar hij is ook bezet door iemand anders: Nina.

De glamoureuze Nina was nooit echt Harriets beste vriendin, maar Harriet heeft zo haar principes. Zelfs als ze erachter komt wat voor rol Nina ooit heeft gespeeld bij de verbroken relatie met Harriets grote jeugdliefde wil ze niet aan overspel beginnen. Wie zit er te wachten op de problemen die dat met zich meebrengt?

Harriet probeert zich aan haar principes te houden, maar John Mackenzie wil maar niet uit haar leven verdwijnen. En ach, hoeveel kwaad kan het nu om één keertje iets met hem te gaan drinken?
Schrijver: Liz Young
Oorspronkelijke titel: Fair game
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789044602876
Uitgever: Prometheus