Boekenplank:
Kies

Boeken van Natalie Young

Nathalie Young studeerde Engels aan de universiteit van Bristol en werkte voor de boekenrubriek van The Times en The Times Saturday Review. Ze heeft in Frankrijk, Italië en Australië gewoond en woont tegenwoordig met haar gezin in Londen.

Meer over Natalie Young

Genre: Roman

Geboren: 1976

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Natalie Young


Overzicht

  • Hartig gekruid - Season to taste
  • Verblind door de zon - We all ran into the sunlight

gedetailleerd overzicht

OverzichtHartig gekruid

Zet je schrap voor Lizzie Prain, ongetwijfeld een van de verrassendste romanpersonages van de laatste jaren.

Lizzie is een doodgewone huisvrouw die met haar hond Rita en haar man Jacob in een huisje aan de rand van een bos woont. Ze houdt van koken en heeft een zaakje in homemade taarten.

Jacob is al dagenlang door niemand meer gezien. Dat komt omdat Lizzie haar man in een vlaag van verstandsverbijstering heeft doodgeslagen. Een nieuw leven lonkt. Maar hoe komt ze van het lijk af? Daarvoor spreekt ze al haar praktisch vernuft aan Haar methode is niet geschikt voor doetjes.

Schrijver: Natalie Young
Oorspronkelijke titel: Season to taste
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022330722
Uitgever: Manteau
Verblind door de zon
Het Parijse echtpaar Lucie en Arnaud begint na de Tweede Wereldoorlog een wijngaard bij een oud kasteel in Zuid-Frankrijk. Op Lucies zestigste verjaardag breekt een brand uit en Frederic, de vriend van haar zoon Daniel, komt om.

Jaren later willen Kate en Stephen uit Londen in het Franse dorpje uitrusten. Kate raakt in de ban van het inmiddels verlaten kasteel, maar het beangstigt Stephen. Ook Kate's vriendschap met de in de brand verminkte Sylvie vindt hij vreemd. Als Kate het zwarte kasteel wil kopen komen de vragen: Waar is Daniel gebleven en is hij wel de enige erfgenaam?

Natalie Young spant in Verblind door de zon een duister web waarin heden en verleden op een spannende manier door elkaar lopen.
Schrijver: Natalie Young
Oorspronkelijke titel: We all ran into the sunlight
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789089530806
Uitgever: Ailantus