Boekenplank:
Kies

Boeken van Koethi Zan

Koethi Zan is geboren in het kleine stadje Opp in Alabama. Ze vertrok in haar tienerjaren naar New York met een beurs voor Yale Law School. Ze was meer dan vijftien jaar werkzaam in het mediarecht voor film, televisie en theater. Zan woont met haar gezin in New York.
Meer over Koethi Zan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1973

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Koethi Zan


Overzicht

Wat je nooit moet doen
Ontsnappen is nog maar het begin...

De vriendinnen Sarah en Jennifer houden al jaren een lijst bij van dingen die je nooit moet doen. Dingen die gevaarlijk zijn, die je altijd moet zien te voorkomen. Als ze daar op een avond toch van afwijken, heeft dat rampzalige gevolgen. De meisjes worden ontvoerd en drie jaar lang gevangen gehouden en misbruikt door een sadist.

Tien jaar later probeert Sarah weer een normaal leven te leiden en zich zo veel mogelijk af te sluiten van de buitenwereld. Haar ontvoerder staat op het punt vrij te komen, en ze kan de brieven die hij haar uit de gevangenis stuurt niet langer negeren. Ze zouden een aanwijzing kunnen bevatten naar Jennifer, die nooit gevonden is. Sarah volgt het spoor uit de brieven, dat haar een donkere wereld binnenleidt, met nog grotere geheimen dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Schrijver: Koethi Zan
Oorspronkelijke titel: The never list
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789023485001
Ebook: 9789023482017
Uitgever: Cargo