Boekenplank:
Kies

Boeken van Mariana Zapata

Meer over Mariana Zapata

Genre: Roman

Geboren: 1986

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Mariana Zapata


Overzicht

  • Alle wegen leiden naar Rhodes - All Rhodes lead here
  • Met liefde van Lukov - From Lukov with love

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlle wegen leiden naar Rhodes

Wanneer de 33-jarige Aurora op een kruispunt in haar leven belandt na het einde van een veel te lange, ongezonde relatie, besluit ze de afslag te nemen naar haar geboortedorp in Colorado. Hier liggen evenveel mooie als pijnlijke herinneringen, vooral met haar moeder, die vermist raakte tijdens een wandeling en sindsdien niet meer gezien is.

Aurora huurt een klein appartement aan de rand van het dorp. De eigenaar, de 42-jarige Tobias Rhodes, heeft geen idee dat het verhuurd is totdat zij komt opdagen. Het blijkt dat zijn zoon Amos het heeft verhuurd... en daar is Rhodes niet zo blij mee. Aurora smeekt hem of ze toch mag blijven, waarop hij met zijn hand over zijn hart strijkt.

Maar dat betekent nog niet dat hij zich voor haar openstelt. Integendeel: hij is afstandelijk en kortaf, wat Aurora ook probeert. Afijn, ze is hier niet voor hem - ze is hier om zichzelf terug te vinden. En daar laat ze zich door niets - of niemand - van weerhouden.

Schrijver: Mariana Zapata
Oorspronkelijke titel: All Rhodes lead here
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493297975
Ebook: 9789493297982
Uitgever: April Books
Met liefde van Lukov

Na zeventien jaar - en ontelbare gebroken botten en verbroken beloftes - weet Jasmine Santos dat haar kansen als kunstschaatser bijna verkeken zijn. Maar dan krijgt ze het aanbod van haar leven van een arrogante idioot die al tien jaar de hoofdrol speelt in haar dromen - om hem voor een rijdende bus te duwen, that is.

Toch zet het voorstel van Ivan Lukov haar aan het denken. Misschien is het tijd om alles te heroverwegen. Inclusief Ivan Lukov zelf.

Schrijver: Mariana Zapata
Oorspronkelijke titel: From Lukov with love
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789464820560
Ebook: 9789464820577
Uitgever: April Books