Boekenplank:
Kies

Boeken van Lyssa Kay Adams

Lyssa Kay Adams las op haar twaalfde haar eerste liefdesroman en was voorgoed verslaafd. Na een carrière als journalist richt ze zich sinds 2015 fulltime op haar schrijverschap. Adams woont met haar gezin in Michigan.

Meer over Lyssa Kay Adams

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Lyssa Kay Adams


Overzicht

De Bromanceboekenclub

De eerste regel van de boekenclub: je praat niet over de boekenclub...

Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat - dit is 'pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven' - zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wenst Gavin zich tot zijn vrienden. En die hebben en wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.

In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te parten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een gelukkig huwelijk.

Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?

Schrijver: Lyssa Kay Adams
Oorspronkelijke titel: The Bromance Book Club
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789022589748
Ebook: 9789402314847
Uitgever: Boekerij