Boekenplank:
Kies
  • Home
  • A
  • Alexandra Adornetto

Boeken van Alexandra Adornetto


Halo Trilogie

  1. Halo - Halo
  2. Hades - Hades
  3. Hemel - Heaven

gedetailleerd overzicht

Halo TrilogieHalo
Venus Cove is niet meer dan een slaperig stadje. Daar komt verandering in wanneer vanuit de hemel drie engelen naar het stadje worden gestuurd: Gabriel, de krijger, Ivy, de heler, en Bethany, de tiener. Zo onopvallend mogelijk maakt het drietal zich op voor een strijd tegen het Kwaad.
Om zo min mogelijk op te vallen, proberen de engelen zich als een gewoon gezin voor te doen. Bethany gaat naar de plaatselijke middelbare school, wordt verliefd en begint, tegen alle regels van de hemel in, een relatie. Maar al snel blijken de drie engelen niet de enige bovennatuurlijke elementen in Venus Cove te zijn.
De komst van een uiterst charmante, verleidelijke en bovenal dodelijk gevaarlijke jongen bedreigt het voortbestaan van de wereld en de engelen moeten al hun krachten bundelen om hem te bestrijden. Bethany kunnen ze daarbij niet missen, en de jonge engel zal moeten kiezen tussen de liefde en haar missie.
Schrijver: Alexandra Adornetto
Oorspronkelijke titel: Halo
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5833-1
Uitgever: Boekerij
Hades
Bethany was als engel naar de aarde gezonden om deze te beschermen tegen het kwaad. Als een baksteen vallen voor een gewoon mens was nooit de bedoeling geweest. De liefde die ze voelt voor haar vriendje, Xavier, is onverwoestbaar.

Toch weerhoudt dit Bethany er niet van om een fataal ritje op de motor te maken, en ze komt in de hel terecht. Daar doet demon Jake Beth een voorstel dat haar terugkeer naar de aarde garandeert. Het enige wat hij van haar vraagt is dat ze haar leven op het spel zet. En ook dat van iedereen van wie ze houdt...

Schrijver: Alexandra Adornetto
Oorspronkelijke titel: Hades
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022558737
Uitgever: Boekerij
Hemel
Bethany en Xavier hebben hun tijd in de hel overleefd, maar hun verboden liefde zal nog meer tests moeten doorstaan. Ze besluiten alle goede raad te negeren en te trouwen. Hoewel ze het geheim proberen te houden voor Bethany's broer en zus komen die twee er al snel genoeg achter - en met hen nog veel angstaanjagender engelen.

Bethany en Xavier worden op de hielen gezeten door de Zeven, een militaire engelenorde die koste wat het kost de balans in het universum wil bewaren. Nu hebben ze maar één doel: Bethany moet terug naar de hemel, en Gabriel en Ivy moeten hun rebellie met de dood bekopen. De prijs die Bethany moet betalen voor haar vrijheid is hoger dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, maar als ze overleeft, heeft ze voor eens en voor altijd bewezen dat er niets sterker is dan de kracht van de liefde...

Schrijver: Alexandra Adornetto
Oorspronkelijke titel: Heaven
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022558744
Uitgever: Boekerij