Boekenplank:
Kies

Boeken van Andrea Cremer

Meer over Andrea Cremer

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Website: Andrea Cremer


Nachtschade

  1. De flirt - Nightshade
  2. De keuze - Wolfsbane
  3. De eindstrijd - Bloodrose

gedetailleerd overzicht

NachtschadeDe flirt
Calla Tor heeft haar lotsbestemming altijd geweten: na haar eindexamen op de Mountain School wordt ze het wijfje van de aantrekkelijke alfawolf Ren Laroche. Ze zal zij aan zij met hem vechten, hun roedel leiden en de heilige plaatsen voor de Hoeders bewaken. Maar wanneer ze de wetten van haar meesters met voeten treedt doordat ze een rondtrekkende, knappe mensenjongen redt, begint Calla te twijfelen aan haar lot, haar bestaan en de diepste essentie van de wereld die ze tot nu toe heeft gekend. Als ze haar hart volgt, zet ze misschien alles op het spel, inclusief haar eigen leven. Is verboden liefde dat ultieme offer waard?
Schrijver: Andrea Cremer
Oorspronkelijke titel: Nightshade
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789022560259
Uitgever: Boekerij
De keuze
Hoe vaak kan ware liefde op de proef worden gesteld? Wanneer Calla Tor wakker wordt in het hol van haar aartsvijanden, de Zoekers, weet ze dat haar dagen geteld zijn. Maar dan doen de Zoekers haar een aanbod dat haar de kans geeft haar voormalige meesters te vernietigen en niet alleen de roedel te redden, maar ook de man die ze noodgedwongen heeft achtergelaten. Is Ren de prijs van haar vrijheid waard? En zal Shay aan haar kant blijven staan, wat er ook gebeurt? Nu Calla haar eigen lot in handen heeft, moet ze zien te ontdekken welke strijd ze moet uitvechten en welke niet.
Schrijver: Andrea Cremer
Oorspronkelijke titel: Wolfsbane
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022560266
Uitgever: Boekerij
De eindstrijd
Calla probeert Ren zover te krijgen om aan haar zijde te vechten en de Wakers zijn hun laatste schaakstukken aan het herschikken in de oorlog tegen de Hoeders. Nooit is Calla het gevecht uit de weg gegaan, maar aan de vooravond van de allesbeslissende slag staat er wel erg veel op het spel. Zo moet ze, ongeacht de wrok die Shay koestert, Ren koste wat kost beschermen. En de als verrader bestempelde Ansel kan ze ook niet aan zijn lot overlaten. Laten we bovendien niet vergeten dat ze zichzelf ook nog aan haar roedel moet bewijzen, voordat ze na kan denken over hoe haar leven verder moet nadat de strijd is gestreden. Als ze de nacht tenminste overleeft...
Schrijver: Andrea Cremer
Oorspronkelijke titel: Bloodrose
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022560273
Uitgever: Boekerij