Boekenplank:
Kies

Boeken van Sascha Arango

Sascha Arango (Berlijn, Duitsland) is schrijver van film- en toneelteksten. Hij won verschillende prijzen voor zijn werk, waaronder twee keer de Grimme-prijs, de belangrijkste prijs voor Duitse televisie. Arango woont in de buurt van Potsdam.

Meer over Sascha Arango

Genre: Roman

Geboren: 1959


Overzicht

De waarheid en andere leugens

Henry is een succesvol schrijver. Hij is elegant, ruimdenkend en bijzonder gevaarlijk. Want Henry is een gentleman-oplichter, die een heel aangenaam leven voor zichzelf gecreëerd heeft. Per ongeluk wordt zijn vriendin zwanger van hem. Nu moet hij zijn vrouw wel alles vertellen. Hoewel, moet hij haar echt alles vertellen? Dat zou zijn bestaan totaal ontwrichten. Het zou eenvoudiger zijn om zijn minnares uit de weg te ruimen. Maar uitgerekend bij die actie maakt Henry een onherstelbare fout.

Sascha Arango stelt de vraag waar de waarheid ophoudt en waar het grijze gebied van de leugen begint. Daarbij vertelt hij het ongemeen spannende verhaal van Henry, die vrij van hoogtevrees aan de rand van de afgrond staat. Hij laat ons een man zien die zich altijd heeft weten te onttrekken aan de consequenties van zijn handelen - tot hij een stap te ver gaat.

Schrijver: Sascha Arango
Oorspronkelijke titel: Die Wahrheit und andere Lügen
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789056725129
Ebook: 9789044972559
Uitgever: Signatuur