Boekenplank:
Kies

Boeken van Nancy Baker

Meer over Nancy Baker

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Canada

Website: Nancy Baker


Overzicht

De beet!
Op een ochtend wordt de jonge Canadese studente Aretha Alexander door twee mannen op hardhandige wijze ontvoerd. Geblinddoekt en gekneveld belandt zij in de vochtige, donkere kelder van een oud huis - en krijgt een nog grotere schok te verwerken.

Iets beroert haar pols; vochtig, koel, zoekend... De kwetsbare binnenkant van haar onderarm wordt warm en Aretha beseft plotseling wat het is dat haar aanraakt. Het is een mond, een zuigende mond... De lippen drukken op haar huid, de warme tong volgt het kloppen van haar aderen. Dan volgt de beet!

Het huiveringwekkende wezen dat gevangen zit in de cel naast haar is een uitgehongerde man. Zijn naam is Dimitri Rozokov en hij is een vampier. Dagen en nachten verstrijken en Aretha wordt door bloedverlies steeds zwakker. Maar geleidelijk aan vermindert haar angst voor de exotische Dimitri, die haar niet echt kwaad wil doen.

Aretha begint haar sadistische ontvoerders als de ware monsters te beschouwen. Als zij en haar medegevangene willen overleven, zullen ze moeten ontsnappen aan hun belagers. Voorzichtig probeert Aretha de door honger en marteling waanzinnig geworden Dimitri voor zich te winnen...
Schrijver: Nancy Baker
Oorspronkelijke titel: The night inside
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 9789041000972
Uitgever: Van Reemst