Boekenplank:
Kies

Boeken van Haylen Beck

Meer over Haylen Beck

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Stuart Neville

Geboren: 1972

Geboorteland: Ierland

Website: Haylen Beck


Overzicht

  • Kwijt - Lost you
  • Verdwenen - Here and gone

gedetailleerd overzicht

OverzichtKwijt

Ze dacht dat ze het ergste achter de rug had, maar haar nachtmerrie is pas net begonnen...

Na een stressvolle periode besluit Libby op vakantie te gaan met haar driejarige zoontje Ethan. Het hotel waar ze verblijven is vredig, maar Libby heeft het gevoel dat ze in de gaten gehouden worden. Dat Ethan in de gaten gehouden wordt. Ze vreest dat het te maken heeft met het geheim waar ze al jarenlang mee leeft.

Wanneer Libby op een dag heel even afgeleid is, stapt Ethan in zijn eentje een lift in. Libby is niet op tijd om de sluitende deuren tegen te houden, en als ze de trap is opgerend naar de verdieping waar de lift heen ging treft ze die verlaten aan. Ethan is spoorloos verdwenen.

Tijdens de wanhopige zoektocht die volgt wordt het Libby langzaam duidelijk dat zij niet de enige is die naar hem op zoek is. Wie zal hem het eerst vinden?

Schrijver: Haylen Beck
Oorspronkelijke titel: Lost you
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021408002
Ebook: 9789021408019
Uitgever: Volt
Verdwenen
Audra Kinney is op de vlucht met haar twee kinderen, zo ver mogelijk weg van New York en haar gewelddadige echtgenoot. In Arizona wordt ze aangehouden door de politie. De sheriff doorzoekt haar auto en vindt drugs in de achterbak.

Hoe vaak Audra ook zegt dat ze de drugs nog nooit eerder gezien heeft, de sheriff gelooft haar niet en ze wordt aangehouden. Audra raakt in paniek - dit is het ergste wat haar ooit is overkomen, denkt ze. Maar ze weet niet wat voor nog vreselijkere dingen haar nog te wachten staan.

Schrijver: Haylen Beck
Oorspronkelijke titel: Here and gone
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789021407869
Ebook: 9789021407876
Uitgever: Q