Boekenplank:
Kies

Boeken van Misha Bell

Misha Bell is de komische versie van Anna Zaires.

Meer over Misha Bell

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Anna Zaires

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Misha Bell


Overzicht

  • Femme fatale-isch - Femme fatale-ish
  • Koninklijk bedrogen - Royally tricked
  • Over octopussen & mannen - Of octopuses and men
  • Zesling and the city - Sextuplet and the city

Hard Stuff

  1. Moeilijke code - Hard code
  2. Hard ware - Hard ware
  3. Harde byte - Hard byte

gedetailleerd overzicht

OverzichtFemme fatale-isch

Mijn naam is Blue - zet hier maar een stemminggerelateerde grap - en ik ben een femme fatale in opleiding. Mijn doel is om bij de CIA te gaan. Helaas heb ik een klein probleem met vogels, en het dichtste dat ik bij mijn droom ben gekomen is werken voor een overheidsinstantie die verontrustend up-to-speed is met ieders sexts, tirades in privé Facebook-groepen en geheime chocoladekoekjes-recepten van de familie.

Ik weet dat ik een spionnen cliché ben, die agent die aan een bureau werkt, maar naar veldwerk hunkert. Ik heb echter een plan: ik ga in de geheime Hete Pokerclub infiltreren, waar ik een mysterieuze, sexy vreemdeling heb gespot waar ik van overtuigd ben dat hij een Russische spion is.

En als ik binnen ben? Het enige wat ik moet doen is de vermeende spion verleiden zonder voor hem te vallen, zodat ik zijn ware identiteit kan onthullen en mijn femme fatale bonafides aan de CIA kan bewijzen. Ik verlies op het werk nooit mijn concentratie, dus dat zal een absoluut eitje voor me zijn. Oh, had ik al gezegd dat hij sexy is? Ik doe het voor mijn land, niet voor mijn eierstokken, ik zweer het.

Waarschuwing: nu je dit hebt gelezen, zal je apparaat zichzelf in vijf seconden vernietigen.

Opmerking: Dit is een op zichzelf staande, ranzige, langzame romantische komedie met een eigenzinnige, spionnenfilm-geobsedeerde heldin, een verschroeiende hete misschien Russisch, verschillende angstaanjagende verhalen over vogels en veel tekstdebatten over de relatieve schattigheid van dieren. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een feelgood rit waar je zeker om zal lachen.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Femme fatale-ish
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464651461
Ebook: 9781631427688
Uitgever: Brave New Books
Koninklijk bedrogen

Een waaghals prins wil me megaveel geld betalen om hem te trainen om tien minuten lang zijn adem in te kunnen houden? Meld mij maar aan.

Het is alleen dat ik een goochelaar ben, geen stunt consultant. Mijn recordduik zonder lucht was een truc. Natuurlijk kan ik dat niet aan mijn cliënt vertellen, de koninklijk hete Anatolio Cezaroff, alias Tigger. Niet als ik mijn huur wil kunnen betalen. Ik voel me ook niet echt op mijn gemak bij ziektekiemen. Alle ziektekiemen, ook die bij uber-aantrekkelijke mannen op de loer liggen. Dus voor mijn prachtige cliënt vallen is uitgesloten, en ik ben volledig van plan om afstand te houden. Dat wil zeggen, tot hij aanbiedt om me in bed te trainen.

Opmerking: Dit is een standalone, ranzige, trage romantische komedie met een heldin die film-geobsedeerd is en smetvrees heeft die graag een beroemde goochelaar wil zijn, een verzengende hete Ruskoviaanse prins die graag aan de rand leeft, en twee oversized honden die al dan niet het garderobeprobleem van de prins hebben veroorzaakt. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een feelgood rit waar je zeker om zal lachen.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Royally tricked
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464489958
Ebook: 9781631427527
Uitgever: Brave New Books
Over octopussen & mannen

De chagrijnige buurman van mijn grootouders is net zo heet als de dodelijke zon van Florida. En net als de zon, is hij slecht voor me. Mijn smaak in mannen is verschrikkelijk - vraag maar aan mijn ex en zijn straatverbod.

Vraag je je af wat ik in Florida bij mijn grootouders doe? Nou, mijn beste vriend is een octopus, en hij heeft een grotere tank nodig, dus heb ik een baan aangenomen in een aquarium in de Sunshine State. Ik had niet verwacht dat die sexy, langharige chagrijn zou proberen om voor een of ander duister plan mijn octopus te kopen. Ik had ook niet verwacht om na een nachtelijke duik in zee, op het strand met hem te vrijen. En het laatste wat ik had verwacht was hem op mijn eerste dag bij mijn nieuwe baan tegen te komen... waar hij mijn baas is.

Opmerking: Dit is een op zichzelf staande, ranzige, traag ontwikkelende romantische komedie met een zeebioloog met een fobie voor de zon, haar hete knorrepot van een baas en een octopus die graag wandelingen maakt in zijn mobiele tank.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Of octopuses and men
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464654356
Ebook: 9781631427831
Uitgever: Brave New Books
Zesling and the city

Wat er in Vegas gebeurt blijft in Vegas. Of toch niet?

Oké, laat het me uitleggen. Ik heb in de kleedkamer van mijn verliefdheid ingebroken om aan zijn maillot te ruiken (niet op een perverse manier, ik zweer het!) en toen werd ik betrapt terwijl ik... je snapt het wel. Hij heeft me toen gechanteerd om met een nephuwelijk in te stemmen voor een verblijfsvergunning. Maar hé, ik klaag niet.

Voordat ik het wist, zaten we op een vlucht naar Vegas om onze vrienden en familie te laten denken dat we een gekke dronken nacht hebben gehad en, in een opwelling met elkaar zijn getrouwd. Het is alleen... dat dat precies is wat er is gebeurd. (Heel erg bedankt, wodka.)

Gezien het feit dat hij de meest begeerde balletdanser in New York City is en ik een in de garage woonachtige geheime blogger en een grote zoetekauw ben, is het onmogelijk dat dit huwelijk ooit echt zou kunnen worden. Niet te vergeten mijn totaal gekke familie en mijn afkeer van elke geur die er bestaat, behalve de zijne.

Het enige waar ik op kan hopen is om niet verliefd op mijn man te worden. Dat zou niet zo moeilijk moeten zijn, toch?

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Sextuplet and the city
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464802849
Ebook: 9781631428159
Uitgever: Brave New Books

Hard StuffMoeilijke code

Mijn nieuwe opdracht op het werk: speeltjes uitproberen. Yep, dat soort speeltjes. Nou, eigenlijk is het om de app te testen die het speeltje op afstand bestuurt. Het probleem? De danseres die de hardware moet testen (dus de eigenlijke speeltjes) gaat zich bij een nonnenklooster aansluiten. Een ander probleem? Dit project is belangrijk voor mijn Russische baas, de zwaarmoedige, overheerlijk sexy Vlad, ook bekend als de Spietser.

Er is maar één oplossing: zowel de software als de hardware zelf testen... met zijn hulp.

Opmerking: dit is een op zichzelf staande, ordinaire, slow burn romantische komedie met een eigenzinnige, nerdachtige heldin, haar hete, mysterieuze Russische baas en twee cavia's die wel of niet met elkaar op kunnen schieten. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een hele grappige feelgood rit.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Hard code
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9781631426643
Ebook: 9781631426636
Uitgever: Brave New Books
Hard ware

Dus mijn Chihuahua heeft een beer bereden. Neem me niet kwalijk, een gigantische, beerachtige hond. Nu zit de zinderend lekkere eigenaar van die beer achter me aan en eist een SOA-test... voor mijn huisdier.

Een ander probleem met deze aanranding van hond-op-hond? De mysterieuze eigenaar van de beer kan de sleutel zijn om mijn nieuwe onderneming te financieren en mijn bedrijf in speeltjes naar een hoger niveau te tillen. En met 'speeltjes' bedoel ik het leuke soort, het soort dat elke vrouw (en man) nodig heeft. Als ik er alleen maar achter kon komen wat hij verbergt - of mijn libido ertoe kan brengen om zich te gedragen. Omdat het combineren van zaken en plezier een slecht idee is en Dragomir Lamian misschien niet is wie hij lijkt te zijn.

Opmerking: dit is een op zichzelf staande, vulgaire, romantische komedie met een zelfverzekerde, door speeltjes geobsedeerde heldin die elk Russisch bijgeloof dat er bestaat kent, haar ontmoeting met een lekkere, mysterieuze vreemdeling en twee oversekste honden, waarvan er een misschien zelf een speciaal speeltje heeft. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Hard ware
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464359855
Ebook: 9781631427244
Uitgever: Brave New Books
Harde byte

Het is een algemeen erkende waarheid dat een alleenstaande man met gezichtshaar een scheerbeurt nodig heeft. En op moet ruimen. En een nep date. Mijn naam is Holly Hyman. Ik hou van netheid en priemgetallen - en ik zit in de problemen.

Het bedrijf waar ik voor werk is aan het veranderen en niet op een manier die ik leuk vind. Ons nieuwe management? Alex Chortsky, een prachtige, sjofele Russische duivel. Onze nieuwe richting? VR-entertainment van het pittige soort. Misschien zou ik het niet zo erg vinden als mijn levenswerk niet voor kinderen was bedoeld. Of als ik niet per ongeluk een VR-versie van mijn goddeloos knappe baas had aangesloten.

De enige manier om mijn droomproject te redden, is door een deal met de duivel te sluiten. Een nacht lang doe ik alsof ik de vriendin van Alex Chortsky ben. Wat zou er mis kunnen gaan?

Opmerking: Dit is een op zichzelf staande, ordinaire, trage romantische komedie met een eigenzinnige, nerdy anglofiele heldin, een verzengende hete Russische held en een onhandelbare, te grote pup. Als een van de bovenstaande dingen niet jouw ding is, loop er dan nu van weg. Zet je anders schrap voor een feelgood rit waar je zeker om zal lachen.

Schrijver: Misha Bell
Oorspronkelijke titel: Hard byte
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464486438
Uitgever: Brave New Books