Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Bernice Berkleef

Boeken van Bernice Berkleef

Meer over Bernice Berkleef

Genres: Fantasy / SF, Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboren: 1986

Geboorteland: Nederland

Website: Bernice Berkleef


Overzicht

  • Bloedsteen
  • Cody
  • Flame
  • Vinex

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedsteen

Na de begrafenis van haar vader besluit Ella om op adem te komen een rondreis door Azië te maken. Haar eerste stop is Java, waar de luxe vakantievilla van haar familie staat. Aanvankelijk geniet ze van de rust en de omgeving.

Maar de villa blijkt een geheim te herbergen, een verborgen geschiedenis die terugvoert naar haar vaders jeugd in Indonesië, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Algauw worden de zonnige dagen overschaduwd en is Ella haar leven niet meer zeker...

Schrijver: Bernice Berkleef
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044354928
Ebook: 9789044354935
Uitgever: The House of Books
Cody

Een leeg kinderbedje. Een moeder in paniek. Waar is de vader?

Jelka schrikt zich dood als het bedje waar haar zoontje Cody hoort te liggen leeg is. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op die bloedhete dag op het bureau gemeld heeft met in de Maxi-Cosi hun zoontje Cody. Over de toedracht mogen ze haar niks vertellen.

Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar wordt vastgehouden op het bureau antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen? Of wil iemand anders hen iets aandoen? En waarom?

Schrijver: Bernice Berkleef
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044355796
Ebook: 9789044354911
Uitgever: The House of Books
Flame

Als de mensheid wordt bedreigd en de goden ingrijpen, gebeurt er iets waar niemand op had gerekend...

Amor is bloedmooi, steenrijk en een Griekse god. Hij denkt dat hij alles al een keer heeft meegemaakt... tot hij verliefd wordt op een mens.

Moon is een meisje dat het niet gemakkelijk heeft. Ze woont bij haar drankzuchtige oom en ongeïnteresseerde tante. Haar leven sleept zich voort en erg leuk of opwindend is het niet... tot de dag waarop ze een niet-menselijke jongen ontmoet.

Wanneer de paden van het aardse en het goddelijke elkaar kruisen, worden wetten overtreden, risico's genomen en levens voor altijd veranderd...

Schrijver: Bernice Berkleef
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789079679218
Uitgever: VL&DB
Vinex

Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Simone en Hein zijn midden dertig, kinderloos en hebben een hond. Na jaren in Amsterdam gewoond te hebben zijn ze naar een vinexwijk verhuisd, op zoek naar meer rust, ruimte en natuur. Langzaam maar zeker leren ze hun buren een beetje kennen. Evi en Thijs, jonge ouders met goede banen en drukke levens. Joyce, een jonge vrouw die in de ziektewet zit en 's ochtends regelmatig op haar balkon te vinden is.

Er wordt zelfs een feest georganiseerd om de nieuwkomers welkom te heten. Maar al snel beginnen mensen zich ook af te vragen wat de echte reden is dat Simone en Hein uit Amsterdam zijn vertrokken.

Schrijver: Bernice Berkleef
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044354942
Ebook: 9789044354959
Uitgever: The House of Books