Boekenplank:
Kies
  • Home
  • Blog
  • GastBlog: Liefde voor boeken!

GastBlog: Liefde voor boeken!

GastBlog: Liefde voor boeken!

Ik hou van spannende boeken en verzamel ze ook. Als ik tussen mijn boeken zit, word ik rustig en geniet ik volop. Intussen heb ik een mooie verzameling van ongeveer 3500 boeken in mijn privébibliotheek. Elk boek heeft een lange voorgeschiedenis waar de schrijver aan heeft gewerkt en over nagedacht.

Mijn wens was mijn eigen boek schrijven en kunnen zien in mijn eigen bibliotheek. Gelukkig heb ik mijn droom waar kunnen maken. Verleden jaar bracht ik mijn eerste boek Wraak uit en in april komt mijn tweede boek in de handel: Dodelijke afrekening.

Ik zie nu mijn boeken in de winkel, online en in de openbare bibliotheek staan. Trots wrijf ik over de boekenruggen die netjes naast elkaar staan.

Camille Jacobs, 30 maart 2020


Reacties

Geen reacties nog