Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Kim Andrea Brofeldt

Boeken van Kim Andrea Brofeldt

Kim Andrea Brofeldt schrijft al vele jaren korte verhalen en columns voor tijdschriften. Ze is opgeleid tot tekenleraar en heeft ruim 20 jaar met kinderen en jongeren gewerkt. In 2021 kreeg ze een bloedstolsel in haar hersenen waarna multitasken problematisch voor haar werd en dat maakte dat ze besloot fulltime schrijver worden.

Meer over Kim Andrea Brofeldt

Genre: Roman

Geboren: 1975

Geboorteland: Denemarken


Overzicht

Losse eindjes

Sarah is in de vijftig en werkt in een verpleeghuis. Steeds wanneer daar een van de bewoners sterft, maakt ze onopvallend voor hen af waar ze mee bezig waren: een boek uitlezen bijvoorbeeld, of het laatste stukje van een puzzel leggen. Kleine dingen, maar daarom niet minder belangrijk voor haar. In Sarahs eigen leven is niet veel aan de hand. Elke week bezoekt ze haar vader, die vroeger een rockster was. Ze negeert de post die ze regelmatig ontvangt uit Australië en denkt nu en dan terug aan de plotselinge dood van haar moeder.

Als ze haar buurvrouw gaat helpen met de zorg voor haar zoon begint Sarahs leven te veranderen. Ze kan zich steeds moeilijker neerleggen bij de gebeurtenissen uit haar jeugd, en ze vraagt zich af waarom ze iedereen altijd maar wil beschermen. Misschien is het toch beter om de waarheid te vertellen aan de mensen om wie je geeft?

Schrijver: Kim Andrea Brofeldt
Oorspronkelijke titel: Afslutninger
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789403131245
Ebook: 9789403133386
Uitgever: Cargo