Boekenplank:
Kies

Boeken van John Brownlow

John Brownlow heeft zowel de Engelse als de Canadese nationaliteit en woont in Canada. Hij is scriptschrijver en auteur. Hij schreef o.a. het script voor de film Sylvia, de tv-serie Fleming en de serie voor Het huis aan de Gouden Bocht, de bestseller van Jessie Burton.

Meer over John Brownlow

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Last Man Standing

  1. Zeventien - Agent Seventeen
  2. Achttien - Assassin Eighteen
Last Man Standing

gedetailleerd overzicht

Last Man StandingZeventien

Mijn naam zal je nooit weten, maar mijn nummer ga je niet vergeten...

Zeventien is een huurmoordenaar, de beste ter wereld. Hij wordt zo genoemd omdat zestien anderen hem de afgelopen decennia voorgingen. Wanneer Zeventien de opdracht krijgt om zijn voorganger te vermoorden, faalt hij en worden de rollen omgedraaid.

Er ontspint zich een spectaculair duel tussen twee moordenaars, op de top van hun kunnen, maar als het gevecht een status quo bereikt wordt duidelijk wat het echte doelwit is. De twee moeten de handen ineen slaan om de echte vijand te verslaan om een veel ingrijpendere ramp te voorkomen.

Schrijver: John Brownlow
Oorspronkelijke titel: Agent Seventeen
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044363753
Ebook: 9789044363760
Uitgever: The House of Books
Achttien

Zeventien, de meest beruchte huurmoordenaar ter wereld, gaat met pensioen. Maar wie Achttien wil worden, moet hem eerst doden. Wanneer Zeventien op een haar na geraakt wordt door een kogel verwacht hij oog in oog te staan met zijn opvolger, maar de sluipschutter is niet de geharde moordenaar die hij verwachtte. Het is een mysterieus, stil kind, achtergelaten in het bos met instructies om de trekker over te halen.

Zeventien moet achterhalen wie haar heeft gestuurd om hem te vermoorden, en waarom. Het antwoord zal alles wat Zeventien dacht te weten op zijn kop zetten...

Schrijver: John Brownlow
Oorspronkelijke titel: Assassin Eighteen
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789044364002
Uitgever: The House of Books