Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Downes

Anna Downes studeerde drama aan Manchester University voor ze een plaats won aan de Royal Academy of Dramatic Art en van Sheffield naar Londen verhuisde vanwege haar acteercarrière. Ze is onder andere te zien geweest in EastEnders en Dalziel and Pascoe. In 2009 besloot ze te gaan reizen om zich uiteindelijk sinds 2011 in Australië te vestigen.

Meer over Anna Downes

Genre: Thriller / Spanning

Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Het veilige huis

Geen telefoon. Geen bezoek. Geen uitweg...

Het leven van Emily is op een dieptepunt beland, maar dan krijgt zij de kans van haar leven. Haar baas Scott vraagt haar als nanny aan de slag gaan op het Franse landgoed waar zijn vrouw en dochtertje wonen. Emily wordt erheen gevlogen in een privé-jet en is gecharmeerd van Scotts vrouw Nina en hun dochtertje. Ze leiden een luxeleven, maar al snel krijgt Emily twijfels. Waarom wonen ze zo geïsoleerd? Waarom spreekt het dochtertje geen woord tegen haar?

Emily beseft dat onder de idylle gevaarlijke geheimen schuilgaan, en dat als zij niet meegaat in Scott en Nina’s verhaal, het paradijselijke leventje wel eens een gevangenis zou kunnen worden waaruit ontsnappen onmogelijk is...

Schrijver: Anna Downes
Oorspronkelijke titel: The safe place
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026150531
Ebook: 9789026150548
Uitgever: De Fontein