Boekenplank:
Kies

Boeken van Karine Giebel

Meer over Karine Giebel

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1971


Overzicht

  • Bloedhonden - Chiens de sang
  • De duisternis valt - Les morsures de l'ombre

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedhonden
De wereld zal nooit veranderen. Er zijn jagers - en er zijn prooien...

Op een mooie herfstdag is Diane getuige van een gruwelijke gebeurtenis in het Nationaal Park de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Vier jagers tuigen een jongen af en gooien het lijk in een diepe kloof. Als de mannen merken dat Diane hen heeft gezien, zetten ze de achtervolging in.

Tegelijkertijd krijgt de dakloze Rémy een baan aangeboden. Een rijke man vraagt hem of hij tuinman wil worden op zijn kasteel. Als Rémy de dag daarna wakker wordt, merkt hij dat hij is opgesloten in een kamer van het kasteel. En hij deelt dat lot met drie andere mannen, die illegaal in Frankrijk zijn.

Dan breekt de hel los. Vijf mensen blijken te zijn ingezet als prooi. Een meedogenloze jacht volgt. Wie zal er overleven?
Schrijver: Karine Giebel
Oorspronkelijke titel: Chiens de sang
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044327243
Uitgever: The House of Books
De duisternis valt
Als iemand een wrok tegen je koestert, kun je maar beter bidden dat het geen vrouw is...

Wanneer inspecteur Benoit Lorand wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Onbekende muren en geuren. Een kelder. En vooral: tralies. Hij is een gevangene.

Een mooie vrouw komt hem bezoeken. De herinneringen komen terug: haar auto was kapot, hij had haar naar huis gebracht. Hij had haar omhelsd. En daarna... een zwart gat.

Wie is zij? Waarom heeft ze hem opgesloten? Hij denkt aan zijn zoon. Zijn vrouw. Zal hij hen ooit nog terugzien? Langzaam dringt de verschrikkelijke realiteit tot hem door.

De vrouw vertelt hem over haar zus, verkracht en vermoord, enkele jaren geleden. Ze is tot alles bereid om hem deze misdaad te laten bekennen. Hoe kan hij haar overtuigen dat hij niets met de moord te maken heeft?
Schrijver: Karine Giebel
Oorspronkelijke titel: Les morsures de l'ombre
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044327250
Uitgever: The House of Books