Boekenplank:
Kies

Boeken van Camilla Grebe

Camilla Grebe is geboren in Älvsjö (Stockholm, Zweden). Zij is succesvol ondernemer en bekleedde verschillende topfuncties in de zakenwereld. Voor zij haar eerste soloboek publiceerde, schreef ze zeer succesvol in samenwerking met Paul Leander-Engstrom en met haar zus Åsa Träff.

Meer over Camilla Grebe

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1968

Peter Lindgren
  1. De minnares - Älskaren från huvudkontoret
  2. Dagboek van een verdwijning - Husdjuret

Gedetaileerd overzicht

Peter Lindgren

De minnares
Emma Bohman ontmoet in de winkel waar ze werkt de charmante Jesper Orre. Ze raakt tot over haar oren verliefd, maar de zakenman staat er op dat hun relatie geheim blijft en ze belooft niemand over hun verhouding te vertellen. Twee maanden later wordt in de hal van een riante villa het lichaam van een vrouw gevonden, zonder hoofd. De eigenaar van het huis is spoorloos verdwenen en de identiteit van de vrouw is een raadsel.

Het onderzoek naar de onthoofde vrouw dreigt al snel vast te lopen, maar dan ontdekt inspecteur Peter Lindgren dat de zaak opvallende gelijkenissen vertoont met een onopgeloste moord van tien jaar geleden...
Schrijver: Camilla Grebe
Oorspronkelijke titel: Älskaren från huvudkontoret
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789023426455
Uitgever: Cargo
Dagboek van een verdwijning

Acht jaar geleden vond Malin Brundin in het bos het skelet van een meisje. Nu is ze politieagente en wordt deze 'coldcase' opnieuw geopend. Samen met profiler Hanne Lagerlind en inspecteur Peter Lindgren probeert ze de jaren oude moord op te lossen. Hanne doet haar best haar beginnende dementie te verbergen door nauwgezet een dagboek bij te houden over alles wat ze zou kunnen vergeten. Dan verdwijnen zowel Peter als Hanne. Hanne wordt volledig uitgeput en uitgedroogd teruggevonden, ze heeft geen idee wat er met haar is gebeurd en haar dagboek is verdwenen. Peter wordt nog steeds vermist.

Wanneer vervolgens het lichaam van een vrouw wordt gevonden op dezelfde plek waar ooit de overblijfselen van het meisje lagen, wordt duidelijk dat deze twee moorden en Peters verdwijning met elkaar te maken hebben.

Schrijver: Camilla Grebe
Oorspronkelijke titel: Husdjuret
Eerste uitgave: 2017
ISBN: 9789403133201
Uitgever: Cargo