Boekenplank:
Kies

Boeken van Erin Langston

Meer over Erin Langston

Genres: Historisch, Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Erin Langston


Overzicht

Een pact met de schurk

Zij is nog nooit zo wanhopig geweest. Hij is nog nooit zo overtuigd geweest...

Lady Dane - Cora - heeft haar hoop op een gelukkig einde allang opgegeven. Deze weduwe en jonge moeder is vastbesloten om eindelijk op haar eigen voorwaarden te leven... tot ze door een verwoestend verraad haar toekomst in duigen ziet vallen. Nu het erop lijkt dat ze haar kinderen gaat kwijtraken aan overheersende familieleden, heeft Cora iets nodig waarvan ze had gezworen dat ze zich er nooit meer aan zou geven: een man.

Nathaniel Travers leidt een zorgeloos leventje. Deze charismatische schurk heeft geen interesse in een huwelijk en de verplichtingen die dat met zich meebrengt. Maar dan zorgt een onverwachte zet van de hertog ervoor dat hij op een houtje moet bijten. Nate staat open voor alles wat hem op de been kan houden... zelfs de bizarre list van een koppige burggravin.

Een schijnverloving zou een rechttoe-rechtaan oplossing moeten zijn voor hun beider problemen. Maar een zomer op Cora's landgoed stelt de regeling op de proef, en het duurt niet lang voor hun sluimerende aantrekkingskracht tot grote hoogten stijgt. Als ze worden geconfronteerd met de werkelijke implicaties van hun schijnverloving, moet Nate voor het eerst in zijn leven alles op het spel zetten... mits de wantrouwige Cora haar hart kan openstellen.

Schrijver: Erin Langston
Oorspronkelijke titel: Forever your rogue
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464820928
Ebook: 9789464820935
Uitgever: April Books