Boekenplank:
Kies

Boeken van Fiona Neill

Meer over Fiona Neill

Genre: Roman

Geboren: 1966

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Fiona Neill


Overzicht

  • Het geheime leven van een ploetermoeder - The secret life of a slummy mummy
  • Vriendschap, liefde en andere stommiteiten - Friends, lovers and other indiscretions
  • Wat de nanny zag - What the nanny saw

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet geheime leven van een ploetermoeder
Lucy Sweeney is een ploetermoeder: een zeer chaotische thuis-blijf-moeder van drie kinderen, en echtgenote van de systeemfreake architect Tom, ook wel Liefste Met Kort Lontje genoemd. Stapels wasgoed en afwas, ongeordende financiën, ongeopende post, verloren contactlenzen, sleutels en creditcards zijn schering en inslag in huize Sweeney.

Terwijl Lucy in alle huishoudelijke chaos probeert te overleven, al weken geen seks met haar man heeft gehad en Robert Bass, een Goddelijke Huisvader, haar aandacht op het schoolplein heeft getrokken, vindt ze het tijd om weer aan zichzelf te denken.

De wederzijdse aantrekkingskracht tussen een Lucy en Robert begint als een aangename afleiding. Maar de spanning tussen hen wordt steeds groter. Als daar gedurende het schooljaar de relatiestrubbelingen bij komen van Onwaarschijnlijk Geslaagde Vriendin Emma, Sexy Single Mama Cathy, en Yammie Mammie No. 1 Isobel, wordt ze meegetrokken in een levensechte soap...
Schrijver: Fiona Neill
Oorspronkelijke titel: The secret life of a slummy mummy
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789022992920
Uitgever: Bruna
Vriendschap, liefde en andere stommiteiten
Nu Sam en Laura Diamond en hun vrienden allemaal rond de veertig zijn, is hun leven opeens een stuk minder zeker dan twintig jaar geleden.

Laura is een hardwerkende neurologe die een derde kind en parttimewerk wil, terwijl Sam als ploeterende scriptschrijver erover denkt om helemaal te stoppen met werken en zich wil laten steriliseren. Janey, juriste, is - in plaats van met haar echte liefde Patrick - pas getrouwd met de gladde hedgefondsmanager Steve en zwanger van haar eerste kind. Jonathan, een succesvolle chef-kok die stiekem niet echt kan koken, flirt bij het leven, terwijl zijn vrouw Hannah haar eigen afleiding in hun nieuwe huis op het platteland zoekt, waar hun tieners ook hun eigen leven leiden.

Als allen besluiten om Jonathans verjaardag tijdens een zomervakantie op een eilandje te gaan vieren, komen langzaam alle geheimen naar boven en vragen ze zich af waar het mis is gegaan.
Schrijver: Fiona Neill
Oorspronkelijke titel: Friends, lovers and other indiscretions
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022995075
Ebook: 9789044961966
Uitgever: Bruna
Wat de nanny zag

Nanny gevraagd in druk bezet, werkend gezin...

Wanneer studente Ali als een soort moderne Mary Poppins voor Nick en Bryony Skinner gaat werken, wordt ze als serieuze student ondergedompeld in de wereld van de veeleisende financiële elite van Londen, met alle schandalen van dien...

Ali krijgt de verantwoordelijkheid over een tweeling die een eigen taaltje spreekt, een tienermeisje dat met eetproblemen kampt en een zoon die bijna net zo oud is als Ali. Bryony heeft alleen maar oog voor haar eigen briljante carrière en Ali's tekortkomingen.

Als Nick met zijn bedrijf in de problemen komt en er een schandaal losbarst dat corruptie suggereert, wordt het zorgvuldig in banen geleide privéleven van de Skinners opeens publiekelijk nieuws. En terwijl Ali steeds onmisbaarder wordt, realiseert ze zich dat ze getuige is van dingen die ze eigenlijk niet zou moeten zien.

Schrijver: Fiona Neill
Oorspronkelijke titel: What the nanny saw
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022999110
Ebook: 9789044960693
Uitgever: Bruna