Boekenplank:
Kies

Boeken van Martina Paura

Meer over Martina Paura

Genre: Roman

Geboren: 1965

Geboorteland: Duitsland


Pia Herzog

  1. Man van de maand - Zwölf Männer hat das Jahr
  2. De liefdespolitie - Love Sheriffs

gedetailleerd overzicht

Pia HerzogMan van de maand
'Tien dagen geleden is mijn vriend vertrokken. Ik ben zijn naam alweer vergeten. Iets met een S, geloof ik. Sukkel? Ja, dat was het.'

Pia schrijft de horoscoop voor een glossy tijdschrift en leidt samen met haar vriend Stefan een knus leventje. Maar als op kerstavond de spanning hoog oploopt gooit ze na een woordenwisseling zijn splinternieuwe horloge in de frituurpan, waarop hij zijn verlovingsring weer in zijn zak steekt. Wanneer hij tijdens een oud-en-nieuwfeestje ook nog met haar baas flirt, is de maat voor Pia vol: ze besluit zichzelf opnieuw uit te vinden. Van nu af aan is ze geen Desperate Housewife meer, maar wordt het Sex & the City!

Met haar vriendin Tanja sluit ze een weddenschap af: het komende jaar zal ze het bed delen met twaalf mannen, van ieder sterrenbeeld één - en die ervaringen zal ze verwerken in haar horoscoop. Wanneer ze faalt zal ze een tattoo laten zetten op een van haar billen (op haar andere bil prijkt al het resultaat van een verloren weddenschap). Maar als na twaalf maanden erotische astrologie de sterren eindelijk gunstig lijken te staan, kan ze niet kiezen tussen haar twee favorieten...
Schrijver: Martina Paura
Oorspronkelijke titel: Zwölf Männer hat das Jahr
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789069747972
Uitgever: Arena
De liefdespolitie
Het lijkt zo makkelijk. Als de kinderen te druk worden haal je Supernanny in huis. Neurotische honden en katten worden door een dierenpsycholoog weer op de been gebracht. Maar wie schiet te hulp bij een onhandelbare man?

Pia's hoofdredacteur bij het glossy tijdschrift waar ze werkt heeft een briljant idee: lezeressen die genoeg hebben van hun partner kunnen de Liefdespolitie inroepen. Helaas heeft hij ook een minder briljant idee: de Liefdespolitie bestaat uit Pia en haar aartsvijand Beate!

Pia verzwijgt haar nieuwe 'baan' voor vrienden en familie en besluit zich er met enige tegenzin toch op te storten. Maar wanneer haar vriend Max de Liefdespolitie in huis wil halen om zijn relatie met Pia te redden, staat haar wereld weer op zijn kop.
Schrijver: Martina Paura
Oorspronkelijke titel: Love Sheriffs
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789069748887
Uitgever: Arena