Boekenplank:
Kies

Boeken van Petra Spark

Petra Spark studeerde communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Meer over Petra Spark

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1976

België

Website: https://petrasparkblog.wordpress.com/


Overzicht

  • Artikel 13
  • Een kans op zes
  • Gruwelijke gave

gedetailleerd overzicht

OverzichtArtikel 13

'Een mens kan echt te lang leven,' dacht Crystal, terwijl ze de donkere trap afliep. Meer dan twintig jaar na de invoering van Artikel 13 was dit de enige plek waar ze zichzelf kon zijn. Dit clandestiene hol, waar clubleden probeerden te ontsnappen aan de constante overheidscontrole.

Het meisje naast haar rilde, wilde weg. Maar een geschenk als dit kon ze niet weigeren. Wanneer je moeder je de vrijheid schenkt, moet je dat aanvaarden. Of je dat nu wil of niet.

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789089245687
Ebook: 9789089245694
Uitgever: Houtekiet
Een kans op zes

Ze overleefde een drama, veertien jaar later begint alles opnieuw...

Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten...

Wanneer ze op een ochtend ontwaakt in een huis aan de Middellandse Zee ontdekt ze een gruwelijke waarheid. Ze zal meemaken wat haar zoon veertien jaar geleden moest doorstaan.

Intussen worden er op het strand van het Franse Hyères lichamen van zevenjarige jongetjes gevonden. Opalen liggen in een kring om hen heen. Is Alexandra het slachtoffer van deze 'opaalmoordenaar'? Of ligt de sleutel tot de waarheid verborgen in het duistere verleden van Hyères?

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789462420960
Uitgever: Kramat
Gruwelijke gave

Na een traumatisch voorval te Vilvoorde ontwaakt Hannah Bodart in het ziekenhuis. Terwijl ze haar leven opnieuw op de rails probeert te krijgen wordt de stad geconfronteerd met een aantal ontvoeringszaken. Kinderen verdwijnen, sommige worden dood teruggevonden. De recherche is elk spoor bijster.

Tijdens een gesprek tussen Hannah en haar psychiater Kimberley ontdekken ze dat Hannah op de hoogte is van geheime details uit het politiedossier. Is dit slechts toeval? Of weet Hannah meer over de verdwijningen?

Ze besluiten de waarheid te achterhalen. Het leidt hen naar de duistere schaduwen van Vilvoorde, waar een psychopaat zich schuilhoudt. De tijd tikt langzaam maar zeker weg. Net als de overlevingskansen van de slachtoffers...

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789462421158
Uitgever: Kramat