Boekenplank:
Kies

Boeken van Petra Spark

Petra Spark studeerde communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Meer over Petra Spark

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1976

Geboorteland: België

Website: Petra Spark


Overzicht

  • Artikel 13
  • Astarte
  • De patiënt
  • Een kans op zes
  • Gruwelijke gave
  • Kansloos

gedetailleerd overzicht

OverzichtArtikel 13

'Een mens kan echt te lang leven,' dacht Crystal, terwijl ze de donkere trap afliep. Meer dan twintig jaar na de invoering van Artikel 13 was dit de enige plek waar ze zichzelf kon zijn. Dit clandestiene hol, waar clubleden probeerden te ontsnappen aan de constante overheidscontrole.

Het meisje naast haar rilde, wilde weg. Maar een geschenk als dit kon ze niet weigeren. Wanneer je moeder je de vrijheid schenkt, moet je dat aanvaarden. Of je dat nu wil of niet.

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789089245687
Ebook: 9789089245694
Uitgever: Houtekiet
Astarte

Rechercheur Sam Faingart wordt ingeschakeld wanneer een vrouw vermoord wordt teruggevonden in een ondergrondse parkeergarage. In zijn zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer krijgt hij hulp van de forensisch patholoog Olivia Vandenberghe. Zij komt tijdens de autopsie tot een lugubere ontdekking.

Sams zoektocht wordt steeds complexer wanneer menselijke resten worden ontdekt in een Vilvoords kasteel en vrouwen verdwijnen. Uit de lijkschouwing blijkt dat er een gruwelijk verband is tussen de verschillende zaken. Wat hebben een vijftig jaar oude moord, twee vermoorde vrouwen en de ontvoering van een kasteeleigenares met elkaar te maken?

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493192140
Ebook: 9789493192201
Uitgever: LetterRijn
De patiënt

Wraak smaakt altijd zoet...

‘Ik ken jouw geheim, ik weet wat je met dat meisje deed.’ Wanneer Peggy Vermoes deze woorden uitspreekt, slaat het hart van Vincent Roels een slag over. Weet zijn patiënt wat hij al die jaren angstvallig probeerde te verbergen?

In een poging om zijn geheim te bewaren raakt hij verstrikt in een demonisch kluwen van chantage en wraakzucht dat pas wordt ontrafeld wanneer er een nieuw slachtoffer valt.

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789493192454
Uitgever: LetterRijn
Een kans op zes

Ze overleefde een drama, veertien jaar later begint alles opnieuw...

Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten...

Wanneer ze op een ochtend ontwaakt in een huis aan de Middellandse Zee ontdekt ze een gruwelijke waarheid. Ze zal meemaken wat haar zoon veertien jaar geleden moest doorstaan.

Intussen worden er op het strand van het Franse Hyères lichamen van zevenjarige jongetjes gevonden. Opalen liggen in een kring om hen heen. Is Alexandra het slachtoffer van deze 'opaalmoordenaar'? Of ligt de sleutel tot de waarheid verborgen in het duistere verleden van Hyères?

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789462420960
Uitgever: Kramat
Gruwelijke gave

Na een traumatisch voorval te Vilvoorde ontwaakt Hannah Bodart in het ziekenhuis. Terwijl ze haar leven opnieuw op de rails probeert te krijgen wordt de stad geconfronteerd met een aantal ontvoeringszaken. Kinderen verdwijnen, sommige worden dood teruggevonden. De recherche is elk spoor bijster.

Tijdens een gesprek tussen Hannah en haar psychiater Kimberley ontdekken ze dat Hannah op de hoogte is van geheime details uit het politiedossier. Is dit slechts toeval? Of weet Hannah meer over de verdwijningen?

Ze besluiten de waarheid te achterhalen. Het leidt hen naar de duistere schaduwen van Vilvoorde, waar een psychopaat zich schuilhoudt. De tijd tikt langzaam maar zeker weg. Net als de overlevingskansen van de slachtoffers...

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789462421158
Uitgever: Kramat


Kansloos

Jullie zoon was niet de eerste, maar hij is evenmin de laatste...

Door een tragisch ongeluk komt de negentienjarige zoon van de premier om het leven. Niet veel later ontvangt de premier een bericht: Jullie zoon was niet de eerste, maar hij is evenmin de laatste.

Rechercheurs Roy en Sophia worden ingeschakeld. Hun onderzoek krijgt een onverwachte wending wanneer jongemannen overlijden die een nauwe band hadden met de zoon van de premier. De sleutel tot de ontknoping van de zaak lijkt in het verleden te liggen. Een verleden dat haar geheimen niet graag prijsgeeft.

Schrijver: Petra Spark
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789493192799
Ebook: 9789493192829
Uitgever: LetterRijn