Boekenplank:
Kies

Boeken van Stuart Turton

Stuart Turton heeft Engels en filosofie gestudeerd. Hij is freelance reisjournalist en werkte onder meer in Shanghai en Dubai. Hij woont met zijn vrouw in West-Londen.


Overzicht

De zevenvoudige dood van Evelyn Hardcastle

‘Vanavond zal er op het bal iemand worden vermoord. Het zal geen moord lijken en de moordenaar zal dus niet worden gepakt. Herstelt u dat onrecht, dan wijs ik u de weg naar buiten.’

Wat begon als een feest, eindigt in een tragedie. Terwijl het vuurwerk de donkere lucht boven het landgoed Blackheath doet opleven, wordt Evelyn Hardcastle, de jonge, mooie dochter van het huis, vermoord.

Maar Evelyn zal niet slechts één keer sterven. Totdat Aiden, een van de genodigden op het feest, haar moord zal weten op te lossen, zal de dag zich steeds herhalen, elke avond eindigend met het fatale pistoolschot.

De enige manier waarop deze cirkel kan worden doorbroken is door de moordenaar te identificeren. Maar iedere keer als de dag opnieuw begint, wordt Aiden wakker in het lichaam van een andere gast. En iemand is vastbesloten om te voorkomen dat Aiden ooit uit Blackheath zal ontsnappen.

Schrijver: Stuart Turton
Oorspronkelijke titel: The seven deaths of Evelyn Hardcastle
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789044638226
Uitgever: Prometheus