Boekenplank:
Kies

Boeken van Marlen Visser

Marlen Visser is auteur en schrijfcoach. Naast haar boeken Stem! en Meesterdeal (verschenen onder de naam Marlen Beek-Visser), schreef zij de succesvolle Storytel Original luisterserie Latte Macchiato.

Meer over Marlen Visser

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Marlen Beek-Visser

Geboorteland: Nederland

Website: Marlen Visser


Overzicht

  • Noodlot

Young Adult

  • Verraderlijk patroon
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtNoodlot

Het slaperige dorpje Vierschoten staat op zijn kop als de Postcodeloterij-hoofdprijs op zijn enige postcode valt. Journalist Evy Benders ziet er meteen een prachtig artikel in en ze besluit een paar dagen bij haar oom, een Vierschotenaar, te gaan logeren.

Tijdens haar gesprekken met de winnaars en verliezers ontdekt ze al snel dat de verhoudingen binnen het dorp op scherp zijn komen te staan. Maar gaandeweg blijkt ook dat dat alles te maken heeft met een traumatische gebeurtenis die zich enkele jaren eerder in het dorp heeft afgespeeld en waarover nog steeds krampachtig wordt gezwegen. Manuel lijkt wel openlijk te willen spreken over wat er destijds met de veertienjarige Linsey is gebeurd, maar is de getuigenis van deze getroebleerde jongen betrouwbaar? En was de wereldvreemde Benjamin, die destijds is opgepakt, wel de werkelijke dader?

Binnen enkele dagen sluiten de opeenvolgende gebeurtenissen zich als een net om Evy heen en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

Schrijver: Marlen Visser
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789044636987
Ebook: 9789044637014
Uitgever: Prometheus

Young AdultVerraderlijk patroon

Is er een weg terug?

De achttienjarige Luca heeft net haar havodiploma behaald en begint aan een vakantiebaantje in het casino. Ze wordt opgenomen in een groep bevriende collega's, waarmee ze regelmatig na het werk afspreekt. Tijdens die nachten wordt er niet alleen flink gedronken, maar wordt er ook vrijwel elke keer lachgas gebruikt. Na haar aanvankelijke aarzeling doet Luca mee.

Na een woordenwisseling met haar moeder, verblijft Luca een aantal dagen bij haar collega Ricardo. Ricardo blijkt het lachgasgebruik echter niet alleen tot het weekend of tot feestjes te beperken. Luca laat zich in een roes van verlangen meeslepen, waarna de situatie vreselijk uit de hand loopt.

Schrijver: Marlen Visser
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789020696561
Ebook: 9789020630626
Uitgever: Kluitman