Boekenplank:
Kies

Boeken van Maggie Alderson

Meer over Maggie Alderson

Genre: Roman

Website: Maggie Alderson


Overzicht

  • Handtassen en gladjakkers - Handbags and gladrags
  • Man overboord - Mad about the boy
  • Ver van mijn bed - Pants on fire

gedetailleerd overzicht

OverzichtHandtassen en gladjakkers
Miles McCrae was nooit mijn vriendje. We hadden gewoon heel erg veel seks. We hadden seks in Milaan en in Parijs, waar we ons twee keer per jaar verzamelden met de rest van de internationale modewereld om verslag te doen van wat de grote ontwerpers dit seizoen de catwalk op stuurden.
Emily Pointer zou nog liever bloot over de beautyafdeling van een warenhuis rennen, dan dat ze gezien zou worden met een handtas van vorig jaar. Emily is modestyliste bij Chic Magazine, blond van nature en mager zonder moeite.
Ze is getrouwd met een Hugh Grant-lookalike, reist voor haar werk de hele wereld over en krijgt standaard 30 procent korting bij Prada. Wat haar betreft is haar leven perfect.
Dus waarom zet ze alles wat ze heeft twee keer per jaar op het spel voor een paar wilde nachten met een aantrekkelijke Australische fotograaf? Emily ontdekt al snel dat het leven van een fashionista behoorlijk verwarrend kan zijn...
Schrijver: Maggie Alderson
Oorspronkelijke titel: Handbags and gladrags
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 90-6974-775-8
Uitgever: Arena
Man overboord
Antonia ziet het even niet meer zitten. Vlak nadat ze met haar man Hugo vanuit Londen naar Sydney is verhuisd, meldt hij haar aan de ontbijttafel dat hij bij haar weg gaat, omdat hij met zijn vriend gaat samenwonen...
In eerste instantie reageert Antonia zoals alle vrouwen dat zouden doen: ze stort zich op grote bakken vol met troostend roomijs en enorme hoeveelheden heerlijke chocoladetaart. Maar al snel beseft ze dat dat niet de oplossing is voor haar probleem (en bovendien krijgt ze haar broeken niet meer dicht).
Aangespoord door Hugo's extravagante oom Percy, die een tijdje bij haar intrekt, en haar zesjarige zoontje Tom, stort Antonia zich weer vol overgave op het leven. Ze ontmoet nieuwe vrienden, begint een eigen antiekzaakje en gaat naar de sportschool om al die chocoladekilo's er weer af te trainen.
In mannen en dat gedoe eromheen heeft ze echt helemaal geen zin meer. Maar dan ontmoet ze de mysterieuze James, en staat haar leven weer op zijn kop.
Schrijver: Maggie Alderson
Oorspronkelijke titel: Mad about the boy
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-6974-548-8
Uitgever: Arena
Ver van mijn bed
Herstellen van een gebroken hart is heel moeilijk. Maar een nieuwe man vinden is bijna onmogelijk!
Als journaliste Georgia Abbott erachter komt dat haar geliefde haar niet trouw is, besluit ze haar drukke leven in Londen vaarwel te zeggen. Ze solliciteert bij Glow Magazine, een glossy vrouwenblad in Australië. Want wat heeft ze te verliezen?
Georgia pakt haar koffers en vertrekt naar Sydney, waar de zon altijd schijnt en waar alle mannen op Mel Gibson lijken - alleen dan een beetje langer. Sydney blijkt een party town bij uitstek, en Georgia stort zich in een roes van feestjes, drank en liefde - heel veel liefde. Maar waarom zijn toch alle mannen die Georgia ontmoet getrouwd, gay, ontrouw, of gewoon de moeite niet waard?
Haar nieuwe collega's maken het allemaal nog een beetje erger. Voor hen is elke relatieramp stof voor een smeuïg artikel, en Georgia is hard op weg om voorpaginanieuws te worden...
Schrijver: Maggie Alderson
Oorspronkelijke titel: Pants on fire
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-6974-676-X
Uitgever: Arena