Boekenplank:
Kies

Boeken van Christie Barlow

Meer over Christie Barlow

Genre: Roman

Verenigd Koninkrijk

Website: https://christiebarlow.com/


Love Heart Lane

  1. Welkom thuis in Love Heart Lane - Love Heart Lane
  2. Geheimen op Foxglove Farm - Foxglove Farm

gedetailleerd overzicht

Love Heart LaneWelkom thuis in Love Heart Lane

Wanneer Felicity Simons terugkeert naar haar dorp Heartcross, verwacht ze maar een paar dagen te blijven. De witgekalkte huisjes van het dorpje zijn misschien haar thuis, maar voor haar heeft de plek te veel pijnlijke herinneringen, en aan één man in het bijzonder - Fergus Campbell.

Maar als het dorp vlak na haar terugkomst wordt getroffen door verschrikkelijk noodweer en de enige brug die het plaatsje met de beschaving verbindt wordt weggevaagd, kan Felicity niet anders dan blijven...

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Love Heart Lane
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024599462
Ebook: 9789024599479
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Geheimen op Foxglove Farm

Isla en Drew Allaway lijken het perfecte leven te hebben - een goed huwelijk, twee gezonde kinderen en een prachtig huis, Foxglove Farm. Toch heeft de kersverse moeder Isla het moeilijk - ondanks dat ze veel van haar gezin houdt, is ze eenzaam omdat Drew de hele dag op de boerderij werkt.

Tot haar schrik komt Isla erachter dat Drew niet eerlijk tegen haar is geweest, en dat ze mogelijk de boerderij zullen verliezen waar ze zo trots op zijn. De gemeenschap van Love Heart Lane zal zich enorm moeten inspannen om gezamenlijk Foxglove Farm te kunnen redden... En zal Isla’s huwelijk de moeilijke tijden doorstaan?

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Foxglove Farm
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024599486
Ebook: 9789024599493
Uitgever: Luitingh-Sijthoff