Boekenplank:
Kies

Boeken van Christie Barlow

Meer over Christie Barlow

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Christie Barlow


Love Heart Lane

  1. Welkom thuis in Love Heart Lane - Love Heart Lane
  2. Geheimen op Foxglove Farm - Foxglove Farm
  3. Gelukkig in Clover Cottage - Clover Cottage
  4. Een nieuwe kans voor Starcross Manor - Starcross Manor

gedetailleerd overzicht

Love Heart LaneWelkom thuis in Love Heart Lane

Wanneer Felicity Simons terugkeert naar haar dorp Heartcross, verwacht ze maar een paar dagen te blijven. De witgekalkte huisjes van het dorpje zijn misschien haar thuis, maar voor haar heeft de plek te veel pijnlijke herinneringen, en aan één man in het bijzonder - Fergus Campbell.

Maar als het dorp vlak na haar terugkomst wordt getroffen door verschrikkelijk noodweer en de enige brug die het plaatsje met de beschaving verbindt wordt weggevaagd, kan Felicity niet anders dan blijven...

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Love Heart Lane
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024599462
Ebook: 9789024599479
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Geheimen op Foxglove Farm

Isla en Drew Allaway lijken het perfecte leven te hebben - een goed huwelijk, twee gezonde kinderen en een prachtig huis, Foxglove Farm. Toch heeft de kersverse moeder Isla het moeilijk - ondanks dat ze veel van haar gezin houdt, is ze eenzaam omdat Drew de hele dag op de boerderij werkt.

Tot haar schrik komt Isla erachter dat Drew niet eerlijk tegen haar is geweest, en dat ze mogelijk de boerderij zullen verliezen waar ze zo trots op zijn. De gemeenschap van Love Heart Lane zal zich enorm moeten inspannen om gezamenlijk Foxglove Farm te kunnen redden... En zal Isla’s huwelijk de moeilijke tijden doorstaan?

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Foxglove Farm
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789024599486
Ebook: 9789024599493
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Gelukkig in Clover Cottage

Allies droom lijkt uit te komen wanneer Rory Scott - dierenarts en de liefde van haar leven - de bouwvallige Clover Cottage in het schilderachtige dorpje Heartcross erft. Ze weet zeker dat dit de plek is waar ze lang en gelukkig zullen leven.

Tot Rory een bom laat vallen. Hij houdt van Allie, maar hij wil zijn eigen droom achterna gaan: wonen en werken in Afrika. Hun happy ever after in Clover Cottage zal nog even moeten wachten...

Hoewel Allie zich geen leven zonder Rory kan voorstellen, dwingt zijn vertrek haar toch tot nadenken. Misschien is dit het moment om haar eigen dromen na te jagen?

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Clover Cottage
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021037769
Ebook: 9789021037783
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Een nieuwe kans voor Starcross Manor

Als Julia Coleman Flynn Carter weer ontmoet in het gezellige dorpje Heartcross, kan dat alleen maar problemen opleveren. Flynn is misschien rijk, somber en sexy, maar Julia weet uit de eerste hand dat hij meedogenloos is. Ze is van plan om elke beweging van hem in de gaten te houden.

Wanneer Julia Flynns plannen voor het prachtige Starcross Manor ontdekt, komen haar grootste angsten uit. Het is Flynns droom om van Starcross een luxe hotel te maken en dat kan de droom van Julia verpesten... en de gemeenschap van Heartcross voorgoed veranderen.

Flynn maakt duidelijk dat hij geen problemen wil, en hij is niet de man die Julia denkt dat hij is. Terwijl hij de gemeenschap ervan probeert te overtuigen dat hij veranderd is, hoopt hij dat hij Julia kan overhalen om hem nog een laatste kans te geven...

Schrijver: Christie Barlow
Oorspronkelijke titel: Starcross Manor
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021037776
Ebook: 9789021037790
Uitgever: Luitingh-Sijthoff