Boekenplank:
Kies

Maan van Lucinda Riley

Maan van Lucinda Riley

Laat ik dit blog beginnen met alle bezoekers van boekbeschrijvingen.nl een heel goed jaar toe te wensen en te bedanken voor jullie aanwezigheid op de website. Het afgelopen jaar heeft de website een grote verandering ondergaan en de reacties waren, op een enkele negatieve reactie na, dusdanig positief dat ik dit heb ervaren als een ontzettende aanmoediging om op de gekozen weg door te gaan.

Ook kreeg ik veel email met voorstellen voor nieuwe schrijvers; dit stel ik bijzonder op prijs. Helaas heb ik de tijd die het kost om al de email te beantwoorden enorm onderschat en ben ik niet altijd in staat om snel te reageren. Ik vind dit heel erg jammer, maar ik moet vaak kiezen tussen het werken aan de website of het beantwoorden van mail. Mijn voornemen voor 2019 is in ieder geval eens per week een dagdeel te besteden aan het beantwoorden van mail, dus mocht u nog op antwoord wachten... het komt eraan!

Ik ben nog steeds bezig schrijvers die reeds op de oude website stonden, na te lopen, want er zijn tijdens het omzetten enkele gegevens verloren gegaan zoals de dubbele uitgaves. Ook voeg ik zoveel mogelijk nieuwe uitgaves toe, want laat u niets wijsmaken, lezen is nog steeds een zeer geliefde bezigheid van velen en er komen maandelijks behoorlijk wat nieuwe boeken uit.

Deze maand is bijvoorbeeld de release van Maan, het laatste deel van de Zeven Zussen-serie van Lucinda Riley. Een serie die ontzettend goede kritieken heeft ontvangen en, gezien het aantal likes op haar pagina (95 op dit moment), ook onder onze bezoekers een groot succes is. Ik wens haar fans veel leesplezier met Maan toe!

Ik heb een aantal schrijvers wiens website ik regelmatig nakijk op nieuw te verschijnen boeken en ik ben dan erg teleurgesteld als blijkt dat er op korte termijn niets te verwachten valt. Hebben jullie dat ook? Laat me eens weten op welke boeken jullie je de komende maanden verheugen (dit kan via de contact-pagina van de website).

En ach, waarom niet? Ook een persoonlijk nieuwtje... Op 1 januari werd mijn kleindochter twee jaar, gisteren werd mijn oudste dochter 30 jaar en eind juni hoop ik een kleinzoon in mijn armen te mogen houden. Een goed begin is het halve werk ;-)

Petra, 9 januari 2019


Reacties

Fennie - Maarssenbroek (18 Februari 2019) schreef:
Zit al jaren meerdere malen per week op de site. Ideaal om te kijken voor nieuws over je favoriete schrijvers of om nieuwe schrijvers te ontdekken. Ook fijn om te zien of een boek onderdeel uitmaakt van een serie en om de korte inhoud te lezen.
Hoop dat je nog lang met de site doorgaat en mocht je iemand nodig hebben om te helpen, laat het weten.

Annelies - Zoetermeer (6 Februari 2019) schreef:
Geweldige Site ,als ik iets wil weten over schrijvers/boeken /welke titels ,ga ik altijd naar deze site,ook om zo andere schrijvers te ontdekken!

Reactie