Boekenplank:
Kies

Boeken van Candy Brouwer

Candy Brouwer schrijft onder een pseudoniem. In het dagelijks leven is Brouwer woordvoerder van een bedrijf in de commerciële sector.

Meer over Candy Brouwer

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1978

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Bed & breakfast
  • Het Luxor resort

gedetailleerd overzicht

OverzichtBed & breakfast

Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar...

Als Jessica’s oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar Bed & breakfast in Frankrijk te passen. Jessica is wel toe aan een beetje afleiding en die vindt ze in la douce France al snel bij Alain, de bloedmooie assistent van Danielle.

Dan arriveert er onverwacht een gast, die met een speciale bedoeling lijkt te zijn gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt, doet Jessica een afschuwelijke ontdekking.

Schrijver: Candy Brouwer
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789461091369
Ebook: 9789461091581
Uitgever: De Crime Compagnie
Het Luxor resort

Wat als je vakantieliefde je misleidt?

Wanneer haar vriend niet naar Egypte met vakantie wil, besluit advocate Monica Barends alleen te gaan. Ze reist af naar een luxe hotel in Luxor en ontmoet daar Jamal, een mooie Egyptenaar met Engels bloed. Monica is verrukt van haar nieuwe lover, tot ze ontdekt dat Jamal niet degene is die hij zegt te zijn.

Wie is Jamal werkelijk en wat weet hij van de verdwijning van een Engelse toeriste uit Luxor? Met gevaar voor eigen leven gaat Monica op zoek naar het antwoord.

Schrijver: Candy Brouwer
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789461091253
Ebook: 9789461090966
Uitgever: De Crime Compagnie