Boekenplank:
Kies

Boeken van Janelle Brown

Janelle Brown studeerde Engels aan de University of California in Berkeley. Ze werkte enige tijd als freelance journalist en voor diverse online nieuwssites.

Meer over Janelle Brown

Genre: Roman

Geboren: 1973

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Janelle Brown


Overzicht

  • Alles wat wij wilden was alles - All we ever wanted was everything
  • Hier wonen wij - This is where we live

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles wat wij wilden was alles
Het Amerikaanse debuut van het jaar: een hilarische roman over de ondergang van het westerse levensgevoel in één enkele, legendarische zomer...

Het gefortuneerde echtpaar Paul en Janice Miller woont in Silicon Valley. Op de dag dat Paul zijn vermogen ziet verveelvoudigen door de beursgang van zijn bedrijf deelt hij Janice mee dat hij al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, en dat hij nu van haar wil scheiden.

Janice zoekt steun bij haar twee dochters, de onder enorme creditcardschulden gebukt gaande Margaret en de jonge, seksverslaafde puber Lizzie.

Gedrieën proberen ze een passende manier te bedenken om wraak te nemen op Art. Iedereen is echter zo in zichzelf verdiept dat er totaal geen aandacht is voor de problemen van anderen.
Schrijver: Janelle Brown
Oorspronkelijke titel: All we ever wanted was everything
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789044611410
Uitgever: Prometheus
Hier wonen wij
Hier wonen wij is het verhaal van Claudia en Jeremy Munger, een jong artistiek echtpaar uit Los Angeles. Claudia verwacht veel van haar eerste film en Jeremy's band staat op het punt om door te breken. Ze hebben hun toekomst bekrachtigd met de aanschaf van een duur huis en leiden een ogenschijnlijk perfect bestaan.

Een aardbeving in de stad wordt gevolgd door een aardbeving in hun leven. Claudia's film flopt en een nieuw contract wordt afgeblazen. Ondanks de explosief gestegen hypotheeklasten gaat Claudia tot het uiterste om hun huis te behouden.

Intussen wordt Jeremy geconfronteerd met zijn ex-vriendin Aoki, een even beroemde als onmogelijke schilderes. Zal zij voor redding uit de financiële wanhoop zorgen?
Schrijver: Janelle Brown
Oorspronkelijke titel: This is where we live
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789044617054
Uitgever: Prometheus