Boekenplank:
Kies

Boeken van Linda Castillo

Meer over Linda Castillo

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Linda Castillo


Kate Burkholder

  1. Zwijgplicht - Sworn to silence
  2. Voor altijd stil - Pray for silence
  3. Valse beloftes - Breaking silence

gedetailleerd overzicht

Kate BurkholderZwijgplicht
Kate Burkholder is onlangs aangesteld als politiechef in haar voormalige woonplaats Painters Mill, Ohio. Haar kennis van Amish, hun taal en gebruiken, maken haar de ideale kandidaat voor deze functie. Ze is opgegroeid in de Amish-gemeenschap, maar heeft ervoor gekozen om elders haar eigen leven op te bouwen, ver weg van haar verleden. Dat verleden komt in alle hevigheid weer naar boven als er een seriemoordenaar in het stadje opduikt, net als zestien jaar geleden. De moorden van toen en nu lijken zoveel op elkaar dat het wel om dezelfde moordenaar moet gaan. Maar die was toch dood? Terwijl Kate vastbesloten is om de moordenaar te vinden, probeert ze tegelijkertijd wanhopig haar geheim - de reden waarom ze Painters Mill ooit ontvluchtte - verborgen te houden.
Schrijver: Linda Castillo
Oorspronkelijke titel: Sworn to silence
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 978-90-229-9578-5
Uitgever: Bruna
Voor altijd stil
Wanneer politiechef Kate Burkholder arriveert bij een amishboerderij wacht haar een horrorscenario: een hele familie is uitgemoord. De vredelievende gemeenschap is uitermate geschokt door het grove geweld en de willekeurige moorden. Maar is het wel willekeurig? Kate weet als geen ander dat elke familie geheimen heeft, en terwijl ze dieper in het verleden van de familie duikt, komt ze er samen met agent John Tomasetti achter dat een jonge vrouw met een grote leugen moest leven en haar mond moest houden. Ook dat herkent Kate uit haar eigen leven en dus zal ze afstand moeten houden, want ze weet wat er kan gebeuren als ze te betrokken bij deze zaak raakt. Toch ontkomt ze er niet aan...
Schrijver: Linda Castillo
Oorspronkelijke titel: Pray for silence
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-229-9584-6
Uitgever: Bruna
Valse beloftes
Politiechef Kate Burkholder is een harde tante, maar als ze met de Slaboughzaak te maken krijgt, moet ze er alles aan doen om emoties buiten de deur te houden. Vier kinderen zijn verweesd achtergebleven na een tragisch ongeluk waarbij de ouders en een oom door verstikking in een put met methaangas zijn omgekomen. De autopsie wijst iets anders uit. Was het moord? Intussen wordt Kate's district geteisterd door haatmisdaden tegen de amish en algauw vermoedt ze een verband tussen de moord en de andere gewelddadige acties. De overheid stuurt profiler John Tomasetti om te helpen. Kate heeft een complexe relatie met hem, maar groeit tijdens deze zaak nog meer naar hem toe. Terwijl ze hun handen vol hebben aan de haatacties in de amishgemeenschap, komt een duister geheim van de Slaboughfamilie aan de oppervlakte drijven. De moordenaar blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan ze hadden gedacht.
Schrijver: Linda Castillo
Oorspronkelijke titel: Breaking silence
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789400501577
Uitgever: Bruna