Boekenplank:
Kies

Boeken van Rowan Coleman

Meer over Rowan Coleman

Genre: Roman

Pseudoniem (van): Bella Ellis

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Rowan Coleman


Overzicht

  • Als ik dat geweten had - The accidental mother
  • Boek voor mijn dochters - The memory book
  • Een eeuwigheid met jou - From now until forever
  • Twintig regels liefde - We are all made of stars

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls ik dat geweten had
Sophie Mills werkt zich een slag in de rondte om carrière te maken. Ze woont samen met haar neurotische kat Artemis in een luxueus appartement en heeft een passie voor schoenen. Daar is Sophie voorlopig dik tevreden mee. Een relatie is alleen maar lastig en aan kinderen krijgen denkt ze niet eens.

Tot Sophie op een dag een vreemde erfenis in haar Manolo Blahniks geschoven krijgt. Plotseling komen er maar liefst twee kinderen van onder de zes jaar bij haar in huis wonen. Op die twee kleintjes passen kan toch niet zo moeilijk zijn? In no time is Sophie's prachtige appartement in een oorlogsgebied veranderd. Artemis de wanhoop nabij. Haar moeder komt aanzetten met Dr. Robert's complete hondenopvoedboek. Dat is natuurlijk belachelijk. Toch?

Schrijver: Rowan Coleman
Oorspronkelijke titel: The accidental mother
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044328462
Uitgever: The House of Books
Boek voor mijn dochters
De naam van je eerste kind. Het gezicht van je geliefde. Je eigen leeftijd. Je adres... Stel dat je herinnering aan al deze doodgewone dagelijkse dingen ineens zou beginnen te vervagen? Hoe ga je dan door het leven? Kun je je kinderen nog grootbrengen? Opnieuw verliefd worden?

Als Claire, moeder van twee dochters, een van drie en een van twintig, haar herinneringenboek begint te schrijven, weet ze al dat dit boek vol aantekeningen, fragmenten en anekdotes over niet al te lange tijd het enige zal zijn dat haar dochters en haar echtgenoot nog van haar hebben. Maar hoe vindt ze de kracht om het verleden te koesteren en vast te houden nu de toekomst als los zand door haar vingers glipt?

Schrijver: Rowan Coleman
Oorspronkelijke titel: The memory book
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022578650
Ebook: 9789402307368
Uitgever: Boekerij
Een eeuwigheid met jou

Kan hun liefde de tand des tijds doorstaan?

Zijn tijd zit er bijna op... Ben Church heeft nog nooit iets bijzonders gedaan met zijn leven - tot nu. Nu hij weet dat zijn tijd er bijna op zit, wil hij zo veel mogelijk van zijn dromen waarmaken.

Zij heeft zeeën van tijd... Vita Ambrose leidt een leven vol feestjes en glamoureuze jurken - een leven dat voor haar alle betekenis verloren heeft. Ze heeft te veel gezien, gedaan en verloren.

Kunnen ze samen de tijd stoppen? Ben en Vita’s connectie is intens en gepassioneerd. Maar de klok tikt door. Kunnen ze een manier vinden om hun liefde te vereeuwigen? Want ieder moment telt als het je laatste kan zijn.

Schrijver: Rowan Coleman
Oorspronkelijke titel: From now until forever
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789049202712
Ebook: 9789402323061
Uitgever: Boekerij
Twintig regels liefde
Stel dat je nog maar één kans had? Eén kans om een brief achter te laten voor degene van wie je houdt? Wat zou je schrijven?

Tijdens haar nachtdiensten schrijft verpleegkundige Stella brieven voor haar patiënten. Daarin vertellen ze aan hun geliefden over hun gedachten, hun gevoelens, en over hun laatste wens. Soms staan er praktische tips in - hoe werkt een wasmachine? - en soms ouderlijk advies - hoe word je een goede vader? Stella belooft dat ze de brieven pas na hun dood zal versturen.

Maar dan breekt ze die belofte: er is één brief waarvan ze vindt dat ze die op tijd moet posten, om iemand een laatste kans te geven op verzoening en een goede afloop...

Schrijver: Rowan Coleman
Oorspronkelijke titel: We are all made of stars
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022580936
Ebook: 9789402305715
Uitgever: Boekerij